پژوهشگران
به تازگی دریافتند مصرف روزانه پسته خطر سرطان ریه و دیگر سرطان ها را
کاهش می دهد.
محققان انجمن ریه المان می گویند پسته منبع غنی گاما - توکوفرول
gamma-tocopherol ، نوعی از ویتامین ای است و همچون یک انتی اکسیدان عمل می
کند.
انتی اکسیدان ها موادی هستند که سلول ها را از اسیب ناشی از مولکول
های شناخته شده به عنوان رادیکال های ازاد ، محافظت می کند که این امر می
تواند به پیشگیری از گسترش سرطان کمک کند.
پژوهشگران در بررسی های خود به نیمی از افراد شرکت کننده در این
تحقیقات روزانه شصت و هشت گرم پسته به مدت چهار هفته دادند و سپس با بررسی
سطح گاما توکوفرول در بدن انها دریافتند سطح این ماده به میزان قابل توجهی
بالاتر از گروهی است که پسته مصرف نکردند.
به گزارش خبرگزاری المان از برلین ، با این حال محققان می گویند پسته
دارای مقادیر بالای چربی است و مصرف زیاد ان می تواند موجب اضافه وزن شود.
ایمان
داشتن به کار حرف اول را میزند.
به گزارش سرویس نگاهی به
وبلاگهای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در وبلاگی به نشانی
http://baranbahari.blogfa.com آمده است: افراد موفق عواملی مثل عزم راسخ و
ایمان، علاقه و پشتکار را دلیل موفقیت خودشان برمیشمارند.
اما نکتهای که در همهی آنها
مشترک است این است که همهی اونها عشق و علاقه خاصی به مردم دارند و به
عبارتی خیلی مردم دارند.
"ایمان داشتن" به کار حرف اول را
میزند و بقیه مسائل مثل علاقه و پشتکار تحت الشعاع آنند. به عبارت دیگر
تنها ایمان و عزم راسخ تاثیر خاص خود را دارد.