سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

جواهرات سخن . جملات زیبا ، سخنان زیبا ، سخن بزرگان , مطالب خواندنی, جملات آموزنده ، . حکما ,زیباترین سخنان بزرگان سخن و پند کوتاه بزرگان
سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

جواهرات سخن . جملات زیبا ، سخنان زیبا ، سخن بزرگان , مطالب خواندنی, جملات آموزنده ، . حکما ,زیباترین سخنان بزرگان سخن و پند کوتاه بزرگان

خطرات سنگینی کیف مدرسه

پزشکان هشدار دادند که وزن زیاد کیف‌‌های مدرسه باعث آسیب‌دیدن ستون فقرات، مفاصل و دردهای شدید در نواحی مختلف بدن بویژه گردن و دست‌ها می‌شود.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد وزن زیاد کیف‌های مدرسه باعث بروز بیماری و آسیب‌های ستون فقرات، مفاصل و دردهای شدید در نواحی گردن، دست‌ها، کتف، پشت و پاها می‌شود.

براساس این تحقیقات، وزن زیاد کیف‌ها همچنین باعث فشار به قلب و ریه‌ها به علت آسیب دیدن اسکلت بدن و ستون فقرات می‌شود.

به گفته پزشکان ،بیماری‌های ناشی از وزن زیاد کیف‌های مدرسه مستلزم عمل جراحی است اما عوارض این بیماری‌ها خود را در دوره کودکی نشان نمی‌دهد و همین امر ایجاب می‌کند تا درباره خطرات جسمی و روانی ناشی از حمل کیف‌های سنگین، آگاه‌سازی صورت گیرد.

این تحقیقات نشان می‌دهد، استفاده نادرست از کیف مدرسه بر حرکت استخوان‌های ستون فقرات تاثیر می‌گذارد و باعث تغییر مایع غضروف‌های ستون فقرات می‌شود که این امر به نوبه خود، لغزش غضروفی و پوکی استخوان را به همراه می‌آورد به گونه‌ای که در پایان سن نوجوانی، بیش از 50 درصد افراد از دردهای ناحیه پشت رنج می‌برند، یکی از علل آن، استفاده نادرست از کیف‌های مدرسه است.

در این تحقیقات درباره ویژگی‌های کیف مدرسه آمده است: وزن کیف مدرسه باید 10 تا 15 درصد وزن کودک و بندهای نگهدارنده آن نرم باشد تا کتف را اذیت نکند و پهنا و طول آن از پهنا و طول پشت کودک بیشتر نباشد. همچنین کتاب‌ها به طور عمودی از سنگین‌ترین تا سبک‌ترین کتاب، داخل کیف چیده شود.

در این تحقیقات همچنین توصیه شده است که کتاب‌ها بزرگ نباشد، بلکه از چند بخش تشکیل شده باشد که دانش‌آموزان بخش مورد نیاز را به مدرسه ببرند تا به این شیوه از وزن کیف کاسته شود و معلمان نیز با دانش‌آموزان همکاری کرده و از آنها نخواهند که همه دفاتر و کتاب‌های خود را به مدرسه بیاورند.


متن کامل کتاب "حکیم ارد بزرگ یا دکتر علی شریعتی ؟

در آبان ماه 1390 خانم سمیرا بلوکی با یاری گرفتن از کاربران فارسی زبان کتاب "حکیم ارد بزرگ یا دکتر علی شریعتی ؟ را گردآوری نمود که هم اکنون تقدیمتان می کنم :


http://upload.p30pedia.com/images/a5vzhyo35qe2o3gtpyq.jpg



حکیم ارد بزرگ : عشق به میهن نشان پاکی روان آدمی ست .


دکتر علی شریعتی : خلاصه ، این بازگشت خویشتن تاریخی که می گوییم بازگشت به گذشته گرایی نیست . بازگشت به کهنگی، به سنگ گرایی، بازگشت به جُل الاغ نیست .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ : شورانگیزترین عشق ، دلدادگی به میهن است .


دکتر علی شریعتی : اگر بازگشت به نژاد بشود ، راسیسم است ، فاشیسم است ، نازیسم است ، یک نوع شوینیسم احمقانه جاهلی است ، بازگشت به حصارهای تنگ نظرانه ی سنت پرستی است .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ : اگر ارزش های میهنی کمرنگ شوند یکپارچگی کشورها به خطر می افتد .


دکتر علی شریعتی : به نژاد نمی خواهیم برگردیم ، به حصارهای بومی کلاسیک نمی خواهیم برگردیم و انسان را به پرستش خاک و خون نمی خواهیم برانیم .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ : به آنهایی که می گویند "اُرد" عشق نمی شناسد بگویید او هم عاشق شد ! ... یک بار و برای همیشه ... عاشق میهن پاکش "ایران" ...


دکتر علی شریعتی : اگر به خویشتن نژادی برگردیم، به راسیسم و فاشیسم و جاهلیت قومی نژادی دچار شده ایم و این یک بازگشت ارتجاعی است.

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ : کورش نماد فرمانروایان نیک اندیش است و نام او می ماند ، چرا که از راستی و کمک به آدمیان روی برنگرداند .


دکتر علی شریعتی : آن خویشتن هخامنشی و باستانی و قدیم ما ، خویشتنی است که در تاریخ ، مورخین ... آن خویشتن را می توانند کشف بکنند ، بخوانند و بفهمند . ولی ملت ما آن خویشتن را به عنوان خویشتن حس نمی کند و قهرمانان ، شخصیت ها ، نبوغ ها ، و افتخارات و اساطیر آن دوره در میان مردم ما حیات و حرکت و تپش ندارد .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ : کجا دلبری زیباتر از "ایران" سراغ دارید ؟ معشوقی که هزاران هزار پیکر عاشق در زیر پایش ، تن به خاک کشیده اند .


دکتر علی شریعتی : ما یک خویشتن باستانی داریم ، مال هخامنشی ، دوره ی ساسانی ، دوره ی اشکانی ، و دوره ی پیش از آن ها . آیا به آن ها برگردیم ؟ ...آن خویشتن خویش کهن است ، خویش قدیمی است . خویشتنی است که در تاریخ ثبت شده است . خویشتنی است که فاصله ی طولانی قرن ها پیوند ما را با آن ها گسسته است .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ :  در کاخ های ویران شده نامداران سرزمینمان ایران می توان هزاران هزار چشمه جاری دید ...می توان فریادهای دادگستر آنها را شنید ... و تنهایی را از یاد برد .


دکتر علی شریعتی : بازگشت به خویشتن ... آن خویشتنی است که زنده است . آن خویشتن ، خویش باستانی که بر اساس استخوان های پوسیده مبتنی است ، نیست .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ : رود مهر در این سرزمین جاریست ... آزادی و آزادگی خواست همیشگی ایرانیان بوده است .


دکتر علی شریعتی : بازگشت به خویشتن ... کلاسیسیسم مرده ی باستان شناسی نیست .

«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»



حکیم ارد بزرگ : ایران سپیده دم ، تاریخ است .


دکتر علی شریعتی : من نمی خواهم بگویم که هنر نزد ایرانیان است و بس .


کدامیک درست می گویند ؟

دکتر علی شریعتی و یا حکیم اُرُد بزرگ

؟


- تمام جملات دکتر علی شریعتی از کتاب بازگشت به خویشتن برداشت شده است اصل کتاب را در آدرس زیر ببینید :
http://nimeharf.com/books/BazgashtKhish.pdf

- تمام جملات حکیم ارد بزرگ از کتاب سرخ برداشت شده است اصل کتاب را در آدرس زیر ببینید :
http://7645.blogsky.com





 

*********************




نویسنده: فهیمه
پنجشنبه 5 آبان1390 ساعت: 22:37
به نظر من شما از دشمنان حکیم ارد بزرگ هستید
قرار دادن این جملات در کنار هم چه معنایی می ده ؟؟؟
حکیم از ایران تعریف می کنه و شریعتی به نازیسم و فاشسم فحش میده !!! این یعنی اینکه شما می خواهید فیلسوفی اخلاق گرا همانند حکیم ارد بزرگ را فاشیست ، نازیست و شونیست معرفی کنید .
کار شما چهره دیگر حمله ناجوانمردانه پان تورکهای ایران و پشتونهای متعصب افغانستان و همینطور کمونیست های سابق و دموکرات های حاضر این دوره زمانه ایران و افغانستان به حکیم ارد بزرگ است .
عشق به ایران به معنای نازیست و فاشیست بودن نیست . شما با این کارتان به حکیم ارد بزرگ توهین کردید و شخصیتی مثل شریعتی را که تاریخ کشورش از کورش گرفته تا آخر را جل الاغ معرفی نموده را ستایش می کنید .
 
 
*********************
 
نویسنده: هاشم سالاریان
پنجشنبه 5 آبان1390 ساعت: 22:44
تاریخ و وطن برای آدم نون آب نمیشه
دخترجان برو شوهر کن خودتو این قدر بازی نده
ما ایرانی ها زیاد خیالاتی هستیم


 
*********************
 
نویسنده: هاشم سالاریان
پنجشنبه 5 آبان1390 ساعت: 22:57
فهیمه خانم کورش و داریوش همه پادشاهانتون کیلویی چند ؟ تخت جمشیدتون کیلوی چند ؟ خیلی مونده تا حرفهای دکتر شریعتی رو شما جوجه ها بفهمید به حرفهای ارد بزرگتون هم گوش نکن اون هم مثل فردوسی حرف مفت زیاد زده
 
 
 
*********************
 
نویسنده: سارا
پنجشنبه 5 آبان1390 ساعت: 23:36
vali kash injori naboood
وب سایت

 
*********************
 

نویسنده: عماد - دبی - امارات متحده عربی
چهارشنبه 11 آبان1390 ساعت: 21:12

از ایران بیزارم
از ارد بزرگ و تاریختون بیزار و متنفرم

شما کی تمدن داشتین ؟
دکتر شریعتی تون هم می دونست هیچی نبودین

بیایید دبی مهد تمدن مدرن جهان
بیایید به پابوس ما
به پابوس تمدن دبی , شارجه ، ابوظبی، عجمان ، فجیره ، راس الخیمه و ...



 
*********************

نویسنده: مهرداد
پنجشنبه 5 آبان1390 ساعت: 23:45
زنده باد ایران ایرانی وایران پرستی هر یک به نوبه خود درست میگن نمیشه یکیا نفی یکیا تایید کرد ولییییی زنده باد ایرانننننننن نظرات همه رو باید شنید
وب زیبایی دارید
وب سایت
 
 
*********************
 
 
نویسنده: محسن اقدمی
پنجشنبه 5 آبان1390 ساعت: 23:52
من میخواستم ابتدا هردوی این شخصیت ها رو خودتون مقایسه کنید
....
البته که با نظرات مرحوم شریعتی موافقم
ایرنیت را باید پرستش کرد نه تاریخ ایران را - ایران باید برای همه قومها باشه نه مختص یه قوم و یه زبان همه اقوام ایرانی به اندازه خودشون تو این کشور حق دارند
سخنان حکیم قابل قیاس با سخنان دکتر نیستند من نمی دونم کجای تاریخ ساسانی یا اشکانی بالیدن دارد که حکیم به آن میبالد -به حکیم باید گفت که وطن یعنی کرد یعنی ترک یعنی عرب یعنی فارس یعنی همه اقوام ایرانی وطن ماله همومنه
نه اینکه وطن یعنی فارس یعنی تهران اصفهان شیراز کرمان
نه اینکه وطن یعنی هخامنشی یعنی نمی دونم اشخاصی که قرنها پیش تو تاریخ وجود داشتند و تو تاریخ هم خواهند ماند - همه اینها از زمان رضا پالان شروع شد وگرنه قبل حکومت این پالانی ها تو ایران ایرانیت مهم بود نه نژاد و غیره
چطور خود ترکهای صفوی یا نادر افشار ترک به خاطر ایرانیت با ترکانی که با خود صفوی ها و نادر افشار و غیره به یه نژاد بودن جنگ میکردند
واسه چی واسه ایران واسه ایرانیت دوست من به نظر من بزرگترین ظلم و به ایرانی ها رضا پالانی کرد البته اونم آلت دست بیگانه گان بود
وب سایت

 
*********************
 
نویسنده: محسن اقدمی
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 0:11
البته هخامنشیان افتخار دارند چرا که یه امپراتوری بزرگ بودن دوست من منم به هخامنشیان افتخار میکنم زمانی افتخار میکنم که هخامنشی مال ایران باشه مال ایرانی ها باشه
نه اینکه یه عده فاشیست هخامنشیرو فقط مختص خودشون بدونن
دوست من به نظر من اونی که افتخار داره دکتر شریعتی هستش دکتر حسابی هستش -... - ابن سینا و چندین دانشمند ایرانی دیگر که به بشریت خدمت کردن اینا افتخار دارن
به نظر من اینا باید نماد ایران باشن نه هخامنشی ساسانی صفوی یا غیره که تو تاریخ میردند و رفتند
وب سایت
 
 
 
*********************

 
نویسنده: ماندانا آذری
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 0:19
آقای اقدمی
به نظر من اتفاقا دکتر علی شریعتی در حد و اندازه های حکیم ارد بزرگ نیست . دیگه اینکه شما از ایرانی دفاع کردید و بقیه را به حساب رضا شاه گذاشتید پس بگذارید چند مورد را هم من به شما بگویم به عنوان کسی که اندیشه های حکیم ارد بزرک را می شناسد با افکار دکتر علی شریعتی هم از نوجوانی درگیر است .

1- حکیم ارد بزرگ پدرش از ترک های شمال خراسان و مادرش از ترکهای ایل قشقایی شیراز است او یک میهن پرست به تمام معنی است در هیچ یک از جملات و یا نظریاتش شما جز ایران چیزی نمی شنوید . او نه ترک بودن را مطرح می کند و نه فارس بودن را ، نه بلوچ بودن و نه کرد بودن را ... او یک ایرانی است و همه را در یک ظرف می بیند .

2- نظریه "قاره کهن" حکیم ارد بزرگ هم به همگرایی کشورهایی تاکید دارد که قبلا با ایران نزدیکی فرهنگی و قومی داشته اند او می گوید قاره ایی شامل بیست کشور حوزه تمدنی ایران باستان ایجاد شود همانند قاره اروپا ، در این قاره ایران نقش مادر فرهنگی همانند یونان در اروپا را بازی می کند . قاره ایی از پامیر و چین تا قبرس
ارد بزرگ معتقد است چشم بادامی های آسیایی و اروپائیان متجاوز حوزه های تاریخی فرهنگ ایرانی را اشغال کرده اند .

3- شریعتی راه نجات را تکیه بر ارزشهای ملی نمی دانست از این رو سعی نمود ایرانیت تاریخی ما را بی ارزش و فراموش شده معرفی کند .

4- به نظر من هیچ اندیشمند و حکیمی در تاریخ معاصر همانند حکیم ارد بزرگ بر سر ارزش های ملی ایرانزمین پافشاری نکرده و از همین روی بارها و بارها در همین اینترنت به این خاطر مورد حمله قرار گرفته است .

5- من هم یک ترک تبریزی هستم اما قبل از تبریزی بودن و قبل از هر چیزی ایرانی هستم .
وب سایت

 
 
*********************

 
نویسنده: ابوالفضل سوپرمن
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 1:33
ایران رو بزار در کوزه آبش رو بخور
لعنت به این تاریخ در پیت
شریعتی خوب می دونست درد کجاست
ایران باستان یعنی دیکتاتوری یعنی کشتار یعنی حرامزادگی
ارد بزرگ هم بهتره بره سینه خاک پیش همون عوضی ها
دوست افغانیش احمدشاه مسعود که رفت اونم بره بمیره
 
 
 
*********************
 
نویسنده: حمیرا
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 2:39
جالبه ما عجب مردمی هستیم
حتی به کسی که به خودمون و تاریخمون اهانت می کنه رو مقدس می شماریم
به شاملو که کورش و فردوسی رو حرامزاده می دونست احترام می زاریم
به شریعتی که همه تاریخ باشکوه ایران رو جل خر می دونه احترام می زاریم
و به حکیم ارد بزرگ که همه جا از ایران و ایرانی خوب گفته اهانت می کنیم

این یعنی اینکه ما تا کسی نمیره براش پشیزی ارزش قائل نیستیم این ما هستیم ایرانیان 1390


 
 
 
*********************
 
نویسنده: خاتون
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 8:28
سلام
شاید حافظه ی تاریخی تان یاری ندهد.ولی خود که در نوجوانی و جوانی با کتابهای دکتر بزرگ شدم و به ما شور و حرکت می داد.بعدها دانستم هرچه شد در حرکت جوانها از شور او بوده.اما ناقص.شاید اگر زنده می ماند حتمن راه درست را به فرزندان این خاک نشان میداد.دکتر از حربه ی مذهب برای پیشرفت اهدافش استفاده کرد.جوانی بود و شور قلم او...
شاید باور نکنید در طول سالیان مطالعه ی بی وقفه کتابی از حکیم ارد بزرگ نخواندم.ولی حال خوشحالم که چنین مرد بزرگی با این دیدگاه والا هست.سر تعظیم فرود می آورم به خاطر عشقشان ودیدگاه بلندش...
بهره بردم ممنون.باعث شدید دنبال کتابش باشم.
وب سایت
 
 
 
*********************
 
نویسنده: مهران
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 12:56
با درود و سلام بر همه دوستان
از خواندن بعضی از نظرات بسیار متاثر شدم
از اینکه به ظاهر نظر فرهنگی و عقیدتی میدهیم ولی الفبای فرهنگ را که همان احترام به دیگران است را نمیدانیم
دوستان
نمیشود با یک جمله شخصی او را تائید یا رد کرد
هر شخصی نکات مثبت و منفی بسیاری دارد
نباید به کسی اهانت کرد
اگر دکتر علی شریعتی
اگر حکیم ارد بزرگ
اگر کورش کبیر
و ...............
نمیشناسیم . دلیل بر ضعف آنها نیست
اگر قرار باشد به قول دوستی : تاریخ را بزاریم در کوزه و آبش را بخوریم
همه ما هم فردا به تاریخ خواهیم پیوست
برویم و مرام ایرانی را بشناسیم
 

 
*********************
 

نویسنده: رژا
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 14:3
به نظر من هم شریعتی در زمانه ایی زندگی می کرد که می توانست از دین برای یک انقلاب استفاده کنه و این کار رو هم کرد اما واقعیتش اینکه اندیشه های اون الان نتیجه معکوسی رو نشون می ده اون زمان با نفی تاریخ ایران می شد همه رو متوجه خود کرد اما امروز دقیقا نقطه مقابل همین فکر جواب می ده
حکیم ارد بزرگ در همین جا ایستاده و معنا میده
یعنی تمجید از بزرگی ها و شکوه تاریخی ایران و احترام به اونها
ما هر کسی رو باید با توجه به شرایط زمان خودش مورد بررسی قرار دهیم
متشکرم


 
*********************
 
 

نویسنده: مهدی دلخون
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 15:27
با حرف رژا موافق نیستم
چون اولا حکیم ارد بزرگ مثل شریعتی کار سیاسی نمی کنه چون کلا ایشون بیشتر یک فیلسوف هستند کسی که مسیر زندگی درست رو نشون میده .
شریعتی تمام فکر و ذهنش نابودی حاکمیت پهلوی بود و برای این کار به دین به شکلی ابزاری نگاه می کرد در آخر همین کتاب بازگشت به خویشتن هم به وضوح میگه که مذهبی ها و غیر مذهبی ها بیایند دست در دست هم از این فرصت استفاده کنند فرصتی به نام دین مردم !
مذهب برایش یک وسیله بود تا به وسیله آن مقاصد براندازی را پیش ببرد .
حالا این شریعتی کجا و ارد بزرگ که دائما از راستی و نیکی و نجابت صحبت می کند کجا ...
خیلی از همین اپوزوسیون که به حکیم ارد بزرگ حمله می کنند برای همین است و حتی گاهی او را در همین سایت بالاترین او را ابزار دست حاکمان ایران معرفی می کنند .
در صورتی که اصلا حکیم اینطوری نیست او یک اندیشمند و فیلسوف است نه یک آنارشیست و طغیانگر ...



 
*********************
 
 
نویسنده: عمید
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 17:7
جمش کن با این مقایسه های پوکیدت
اصلا هیچ ربطی با هم نداره
یعنی چی ارد از سرزمین ایران صحبت میکنه ولی دکتر شریعتی که دارید میگید و اگه کتابشو مطالعه کرده باشی داره ادیان رو مقایسه میکنه....بی سوادا
با این کاراتون شریعتی کبیر رو نمیتونید تخریب کنید

 
 
*********************
نویسنده: زهرا21
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 22:35
من بیشتر افکار دکتر شریعتی رو خیلی دوست دارم و بهش احترام میذارم ولی نه با همه ش چون من دیوانه وار عاشق کوروش کبیرم و به بهش افتخار میکنم...
از این حرفا بگذریم چون من زیاد اهل سیاست و فلسفه و اینجور چیزا نیستم
راستی خوشحالم به وبم اومدی و نظر گذاشتی خوشحال میشم بازم بیای عزیزم...
وب سایت

 
 
*********************

نویسنده: ندا آتشی
جمعه 6 آبان1390 ساعت: 23:4
در مورد دکتر علی شریعتی اطلاعات خاصی ندارم تنها جملات کوتاهی ازش دیدم که تو وبلاگهای مختلف دیده میشه .
من برای تاریخمون خیلی ارزش قائل هستم مثل زهرا 21 به کورش کبیر علاقه فراوانی دارم
به دکتر شریعتی خرده نمی گیرم که چرا در مورد پیشینه تاریخی ما اینطور صحبت کرده شاید مجبور بوده اون زمانی که ایشون زندگی می کرده مردم شاید انگیزه های ملی مثل الان نداشتند . اما حقیقتا الان برای ما این حرفها سنگینه .
متاسفم برای کسانی که از شریعتی اینطور دفاع می کنند که حتی سخنان غیر قابل تحمل ایشون رو هم تایید می کنند اینگار وحی منزل شده .
وقتی ایشون از تاریخ ایران با تمام شکوهش به عنوان جل الاغی حرف می زنه دیگه جای دفاع نیست .
اما این همه دکتر شریعتی نیست او آدم بزرگی بوده و من جملات زیبا و پر مفهومی ازشون خوندم


 
*********************


نویسنده: محمد
شنبه 7 آبان1390 ساعت: 10:14
دکترشریعتی هیچوقت دین را وسیله نمیدانست
ما به کدام تاریخ افتخار می کنیم تاریخی که فقط دراختیار گروهی ازثروتمندان بود.ما به جای اینکه به هخامنشیان وساسانیان افتخار کنیم بهتره به افرادی مثل بوعلی سیناورازی یاشاعرانی مثل مولانا وحافظ وسعدی که همه برای انسانیت زحمت کشیدن افتخار کنیم.من فکر می کنم دوستان از روی احساسات صحبت می کنن وگرنه در تاریخ باستانیمان افتخاری به جز حمله به کشورهایی که اغلب به خاطر کسب قدرت بیشتر برای خودشخص بود نمی بینیم/در اندیشه های کدامیک درد مردم دیده می شود.درداز همه نوع جهل و فقروظلم و...دراسلام ودینی که شریعتی میگه یادر ایران باستانی که اردبزرگ ازش میگه؟



 
*********************


نویسنده: مکث
شنبه 7 آبان1390 ساعت: 13:17
هر دو درست میگن
بهتره با دقت بیشتری به جملات بیاندیشیم
هردو یک حرف می زنند ولی از زوایای متفاوت و مهمتر از آن شرایط زمانی خاص
مطمئن باشید اگر شریعتی در زمان حال بود بسیار محکمتر از حکیم ارد از گذشته دفاع میکرد چون قدرت حاکم به واسطه نابودی اون می خواد مشروعیت خودشو حفظ کنه ولی در زمان شریعتی حاکمان به پشتوانه فرهنگ و تاریخ گذشته استبداد خود را حفظ میکردند
یادمان باشد وظیفه ما کپی کردن و بازگشت به گذشته نیست، که این خود تحجر است
ما باید از تاریخ خود درس بگیریم و به آن افتخار کنیم
در زمان طاغوت حاکمان با اسلام و عاشوری مبارزه میکردند و وظیفه حفظ آن بود
حال با تاریخ ایرانی و باستانی و عید نوروز مبارزه می کنند و باز هم وظیفه ما حفظ آن است


 
*********************

نویسنده: دکتر رضا شریف زادگان
شنبه 7 آبان1390 ساعت: 17:48
شما قصد تحریک افکار عمومی بر علیه حکیم ارد بزرگ را دارید . ساحت حکیم ارد بزرگ از برچسب هایی نظیر متحجر فاشیست بدور است . اینکه چهار جوان خام به دفاع از شریعتی، انسان والایی همچون حکیم ارد بزرگ را ، که جزو نوادر تاریخ ایران هستند را مورد شماتت و توهین قرار دهند جای تاسف بسیار دارد .



 
*********************

نویسنده: یه ایرانی
شنبه 7 آبان1390 ساعت: 19:31
فقط حکیم ارد بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزرگ



 
*********************

نویسنده: ایرانی
شنبه 7 آبان1390 ساعت: 20:6
سلام به همگی که ملتتون نفروختید.تمام دنیا دارن به گذشته ایران حسادت میکنن.از تمام دنیا دارن واسه دیدن تخت جمشید میان.واقعا واسه بعضی ها متاسفم.من واسه تاریخم خیلی ارزش واقع میشم تا انجایی که واسه اسم خواهر زادم من با تمام خانوادم حرفم شد تا من اسم ایرانی دلخواه خودمو گذاشتم.همیشه هم میگم دیگه تاریخ کسی مثل حضرت ّکورشّ به خودش نمیبین


 
*********************





نویسنده: ماندانا آذری
شنبه 7 آبان1390 ساعت: 23:29

آقا ابوالفضل سوپرمن که نوشتی :

((((( ایران رو بزار در کوزه آبش رو بخور
لعنت به این تاریخ در پیت
شریعتی خوب می دونست درد کجاست
ایران باستان یعنی دیکتاتوری یعنی کشتار یعنی حرامزادگی
ارد بزرگ هم بهتره بره سینه خاک پیش همون عوضی ها
دوست افغانیش احمدشاه مسعود که رفت اونم بره بمیره )))))

قبل از تو کمونیست ها و همین طور عربهای پاکستانی پشتون نما و پان تورکها هم بارها از کشتن حکیم ارد بزرگ نوشتن . حکیم "ارد بزرگ را شیطان بزرگ" هم معرفی کرده اند .
آدرس زیر را ببین :
http://www.google.com/search?num=100&hl=fa&newwindow=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afa%3Aofficial&q=%D8%A7%D8%B1%D8%AF+%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF+%DB%8C%D8%A7+%D8%B4%DB%8C%D8%B7%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF&btnG=%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D8%A8

حالا شما یک ایرانی هستید ؟
خواستار کشتن کسی هستید که همه عمرش برای این کشور زحمت کشیده
این پاسخ از خود گذشتگی برای میهن است ؟
به جای آنکه سینه خاک را برای دشمنان ایران آرزو کنی آرزو داری فرزندان راستینش نابود بشن ؟!
چه میشه به شما گفت ؟



 
*********************


نویسنده: فرانک
یکشنبه 8 آبان1390 ساعت: 2:52

دراین دنیای وانفسا
گهی ویران گهی شیدا
گهی آواره ی دهری
گهی جا مانده در دنیا

رهم تاریک و گه خاموش
نه گرمی های یک آغوش
چه افسرده رهی رفتم
به قلبی خسته و مدهوش

نه نوری در ره تارم
نه شمعی در شب زارم
نه مهری تا که جان گیرد
درآن قلب ِ گرفتارم

دراین ره وه چه بیهوده
نه دلخوش یا که آسوده
رهی رفتم , بسی گُمره
به دل صد غصه آلوده

بناگه نور رخشانی
توگوئی در زمستانی
بدل گرمیِ بودن داد
به دل زآن درد و ویرانی

از او بس پرس وجو کردم
ز او دل زیرورو کردم
به عشقی با کلام او
به" شیدائی "چه خو کردم

کلامش آسمانی بود
چو اکسیر جوانی بود
به نامش " زندگانی " بود
و " نام او جهانی" بود

سخن از "مرد " دوران است
چو فکرش مایه ی جان است
میان هرکلام او
تو گوئی راز پنهان است

در این دنیا دراین برزن
ز نام "او" بگو با من
بخوان" اندیشه ی" او را
به عشق دل, ز جان و تن

بگو: " ارد بزرگ " ما
چه می گوید در این دنیا
"کلامِ او" چو آئین است
سخن در هر سخن گویا

سخن؛ حرفِ منو ما نیست
سخن ,از رنجِ فردا نیست
سخن," اندیشه ای ناب "است
چنین "اندیشه "هرجا نیست

کلامش روح جاویدان
وجودش مظهر ایمان
خدای فکر و اندیشه
به نام " اُرد" این ایران

کلامش روح هر شادی
به ویرانی چو" آبادی"
بخوان در هر کلام او
پیام سرخ "آزادی"

شعر ارد بزرگ از فرزانه شیدا / نروژ ، اسلو / 1388



 
*********************


نویسنده: بیزار از ایران باستان
یکشنبه 8 آبان1390 ساعت: 13:49

کسی که وطن وطن می کنه قصد ایجاد دیکتاتوری رضا شاهی داره این بابا که می گه کورش و پادشاهان دیگه خوبن می خواد مملکت رو نابود کنه ما باید معقول باشیم . در گذشته هر خری بودیم دیگه تموم شده . به من بگین الان چی هستیم ؟
یه کشور جهان سومی
آخه چرا ؟
چون دائم میگیم ما چی بودیم ما چی بودیم
بابا ول کنین این حرف ها رو
دم دکتر علی شریعتی گرم که دشمن ناسیونالیسم و ناسیونالیست ها بود
به من که بگن می خوای سیبری باشی یا ایران و یا کنار سرخپوستهای آمریکا ؟ میگم برام فرقی نداره
کاش کوره های آدم سوزی هیتلر هنوز بود تا امثال ارد بزرگ رو توش می سوزاندن
کاش تخت جمشید و قبر کورش اصلا نبود و یا خراب می شد تا از شر این گذشته چرت خلاص می شدیم



 
*********************


نویسنده: سعید منافی
یکشنبه 8 آبان1390 ساعت: 14:51

من مدتهاست تو نت بدنبال رد پای ارد بزرگ هستم صدها سایت و وبلاگ رو تا حالا دیدم و خواندم به نتایج جالبی رسیدم که بد نیست برای شما هم بگویم .
ایشون قبلا با همکاری احمد شاه مسعود سعی می کنه افغانستان رو به ایران برگردونه اما وقتی موفق نمیشه و احمد شاه مسعود کشته میشه با استفاده از یه سری آدمهای خودش اونجا سعی می کنه بحث تجزیه کشور همسایه مان افغانستان رو دنبال کنه
البته از این بابت کمی هم موفق بوده چون الان دعوای شدیدی بین تاجیک ها و پشتون ها به پا شده . یه جایی می خواندم که نوشته شده بود ارد بزرگ ایرانی بزرگترین کارشناس تجزیه افغانستان است و همین طور اینکه او رهبر واقعی جنبش شمال افغانستان که الان دولت رو در اختیار داره هست .
تاجیک های افغانستان بحث تغییر نام افغانستان به خراسان را که پشتونها میگن این شروع تبدیل کشور افغانستان به استانی از ایران هست هم ریشه از همین آقای ارد بزرگ و دوستش احمد شاه مسعود می گیره .
از 5 سال پیش یعنی 1385 که نظریه قاره کهن ش هم مطرح شده پان تورکها به سرش ریختن و میگن ارد بزرگ که اتفاقا خودش هم ترک هست از ترک های ناخلافه و بدنبال تحقق امپراتوری ایرانه و این با کار آنها که تجزیه ایران هست یکی نیست .
هنوز کسی نمی دونه ارد بزرگ چند سالشه . من که تو نت ندیدم اما تو زندگی نامه اش دیدم نوشته شده زمانی رشته معماری در هنرستان حرفه ای سینای مشهد می خونده دیگه اینکه الان کجا هست هم معلوم نیست و عده ایی میگن مشهده عده ایی میگن تهرانه و اینم معلوم نیست . در اروپا بنیاد جهانی ارد بزرگ هم هست در شهر ژنو کشور سوییس هست .

داشت یادم می رفت هواداران ارد بزرگ تنها ملی گرایان و یا تجزیه طلبان افغانستان و یا تاجیک های تاجیکستان نیستند خیلی ها علاقه مندان جملات حکیمانه اش شده اند به اونها اردیست گفته میشه میگن ما پیرو فلسفه اردیسم هستیم .
چیزی که من بعد از این مدت بهش رسیدم به طور خلاصه میشه اینکه این به اصطلاح حکیم انسان معقولی نیست چرا باید افغانستان و تاجیکستان به این همه عقب افتادگی به ایران ملحق بشوند مگر ما مشکلاتمون کمه که اینها هم رویش اضافه بشه . دیگر اینکه چرا دشمن دهکده کوچک جهانی است مگه نزدیکی ملل مشکلی ایجاد می کنه ؟ دفاع از فرهنگ ملی در این عصر دیگه چه معنایی میده ؟ جهانی شدن یه اصل مهمه که اینهم یکی از مشکلات ارد بزرگ می باشد . ارد بزرگ باید بفهمه ملی گرایی و ناسیونالیسم و یا میهن پرستی در دنیای امروز واژه های خنده آور و مضحک هستند .


 
*********************


نویسنده: تورک
یکشنبه 8 آبان1390 ساعت: 17:16

در مورد تاریخ باستان ایران هم بگم که ساخته رضاشاه و نوکران قدیمی و جدیدش مثل شبکه "من و تو " هست و اگر به این شبکه یعنی من و تو1 نگاه کنید به خوبی متوجه میشید که میخواد رژیم منحوس پهلوی رو دوباره بیاره سرکار...
کاش ایرانیها دوباره خر نشوند و چنین رژیمی را قبول نکنند و هی درجا نزنند.
تمام تاریخ هخامنشیان از هرودوت قلابی به ارث شما رسیده کسی که توی وجودش هزار تا شک و تردیده...



 
*********************


نویسنده: فردین پاک سیرت
دوشنبه 9 آبان1390 ساعت: 15:0

آن کسی که نوشته :
« کاش کوره های آدم سوزی هیتلر هنوز بود تا امثال ارد بزرگ رو توش می سوزاندن »

یک جو معرفت و شرف در وجودش نیست امثال حکیم ارد بزرگ جونشون رو برای مردمشان و میهنشان می گذارند در این میان عده ایی اینطوری قدردانی می کنند .
مشخص است حکیم ارد بزرگ هم بلاخره توسط آدمهایی مثل ایشان کشته می شوند و ما مردم هم تا ابد همانند همان کاری که برای شریعتی می کنیم برای حکیم هم خواهیم کرد و آن عزاداری و برگزاری مراسمات یادبود فاتحه خوانی است !

 
*********************


نویسنده: Semin
سه شنبه 10 آبان1390 ساعت: 4:9

کدام یک درست میگهـ رو هیشکیـ نمیتونهـ مشخص کنهـ
چون هر آدمـ حتی این دو بنده خدا یه اندیشه متفاوت از هم دارن هیچکی مثه یکی دیگه فکر نمیکنه !! هر کس هم یه نظر خاص خودشـُ داره !!
اما نظر شخصی خودم با ارد بزرگ بیشتر موافقم تا دکتر علی شریعتی !
وب سایت


 
*********************


نویسنده: رضاس.س
سه شنبه 10 آبان1390 ساعت: 8:11

جمع کن این وبلاگ رو . حرف های شریعتی و ارد به هم دیگه ربط ندارن .

تاریخ ایران باعث افتخار هست شریعتی هم زیاد درباره تاریخ نمیدونه
ولی باید به هر دوشون احترام گذاشت

پاینده باد ایران


 
*********************



نویسنده: علی
سه شنبه 10 آبان1390 ساعت: 12:18

چراشماهااینقدرشلوغش کردین!به نظرمن مشکلی بین حکیم ودکتروجودنداره!چرا؟خب معلومه دیگه شمابجای نفی یکی از اون دوتا!بهتره که هردوی اونهاروبااندیشه هاشون درزمان ومقتضای زمانی خودشون مقایسه کنید!!!!!!دریه برهه ی زمانی اگه یه چیزی نفی بشه سود داره!تو یه برهه ی دیگه تاییدهمون چیزسودداره!!!!مهم اینه که الان همه ی دنیاحسرت ایرانوایرانی بودنومیخورن!!!پس زنده بادایران.

 
*********************

نویسنده: علی
سه شنبه 10 آبان1390 ساعت: 15:22

حوصله ندارم همه نظراتو بخونم و جواب بدم فقط در همین حد میگم که دکتر شریعتی تو این موارد عالی بوده
ارد رو نمیشناسم ولی تا جایی که من میدونم افتخار به نژاد کار جالبی نیست.


 
*********************

نویسنده: ص
سه شنبه 10 آبان1390 ساعت: 23:30

وطن ، خاک نیست. وطن ، محدوده جغرافیایی ندارد. وطن عبارتست از: زبان ، آداب ورسوم ، عقاید ،سنن ، دین ، نوع پوشش ،نوع تغذیه ، روابط اجتماعی و موارد مشابه. چه بسا افرادی که دروطن خاکی خود غریبند وچه بسا افرادی که درغربت خاکی دروطن خویشند. بنظر من هرجا آذری باشد آنجاوطن من است چه ایران ، چه آذربایجان وچه آلمان و.... ودرعوض بنظر یک فارس هرجا فارس باشد آنجاوطن اوست. تعصب خشک وخالی به خاک یعنی جهالت مجض.


 
*********************

نویسنده: ناهید
سه شنبه 10 آبان1390 ساعت: 16:43

سلام خانم بلوکی .....مرسی که اومدید وبلاگم ...

ببینید نظر من اینه که هر دویه اینها حالا یه صحبت هایی کردن ولی نباید بگیم چرا اینو گفته چرا اینجوری گفته و .......
مهم اینه که توی سخنان بعضیاشون حالا چه دکتر شریعتی و یا ارد بزرگ یک نکته ها و پند ها و سخنانی هست عبرت اموز ....
سخنان هر دو برای ما محترم هست ......
من سخنان هر دو را قبول دارم .....چطور ما نظرمون رو درباره تاریخ ایران میگیم ..خب اونا هم نظراتشون رو گفتند ..........چطور ما هرچی بخواهیم بگیم اونا نگن ...اونا که خیلی بیشتر حالیشونه ....هر دو هم قصد توهین به گذشته ایران رو نداشته اند ....
============================================

گذشته ایران زیبا هم میتونسته باشه ........من که هر وقت به این فکر میکنم یاد این میفتم که چرا خاک کشور ایران بخشیده شده به کشورای دیگه ....
وگرنه ایران الان خیلی بزرگتر بود .....مثلا دریا هامون و ....
فقط این کمی عذاب اوره .........کمی که چه عرض کنم ..خیلییییییییی
============================================
خب ما هم نظرمونو گفتیم ....در حد ذهنمون
با تشکر از سمیرا جان


 
*********************


نویسنده: کیمیا
چهارشنبه 11 آبان1390 ساعت: 13:17

به حکیمی که همیشه عاشقانه دوستش داشته ام
تقدیم به حکیم ارد بزرگ و همه میهن پرستان


باور کن صدامو باور کن ، صدایی که تلخ و خسته است

باور کن قلبمو باور کن ، قلبی که کوهه اما شکسته است

باور کن دستامو باور کن ، که ساقه نوازشه

باور کن چشم منو باور کن که یک قصیده خواهشه

وسوسه عاشق شدن التهاب لحظه هامه

حسرت فریاد کردن اسم کسی با صدامه

اسم تو هر اسمی که هست مثل غزل چه عاشقانه است

پر وسوسه مثل سفر مثل غربت صادقانه است

باور کن اسممو باور کن من فصل بارون برگم

مطرود باغ و گل و شبنم ، درختم درخت خشکی تو دست تگرگم

باور کن همیشه باور کن که من به عشق صادقم

باور کن حرف منو باورکن که من همیشه عاشقم


 
*********************

نویسنده: سپیده -د
چهارشنبه 11 آبان1390 ساعت: 20:0

به نظر من ارد بزرگ بهتره
خیلی بهتر...

بهرحال این نظر منه
 
*********************

نویسنده: امین
پنجشنبه 12 آبان1390 ساعت: 1:54

با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان ایرانی.نظر همه عزیزان رو با اشتیاق و دقت خوندم و قبل از هر چیز بگم که از دیدگاه من آقای مهدی دلخون و مکث نظرات منطقی و به دور از احساسی رو دادند.من 33 سال سن دارم و از سالهای دور کتابها و جملات دکتر شریعتی رو مطالعه می کردم و درسها می گرفتم ولی اکنون اعتراف می کنم که برای اولین بار هستش که این جملات رو از ایشون دیدم که واقعا واسه من جای بس تعجب هستش.و از دید من چون ایشان یک فرد سیاسی بودند و با رژیم وقت خود مشکل داشتند و مبارزه می کردند و از طرفی رژیم هم یک حکومت پادشاهی بوده و خود را از نوادگان کوروش و داریوش هخامنشی می دانسته,از این رو حرفهای ایشان بیشتر بوی سیاسی می دهد تا حمل بر توهین به وطن.از طرفی من با حکیم ارد بزرگ آشنایی زیادی ندارم و جست و گریخته جملاتی از ایشون در وبلاگها خوندم,اما الان که برای اولین بار جملات ایشون رو در مورد وطن خوندم و به اونها نیک نظر شدم واسم خیلی جالب بود و از اونجایی که ارد بزرگ یک فیلسوف بوده نه یک فرد سیاسی می توان نتیجه گرفت که سخنان ایشان از روی تامل و تفکر بوده نه از روی غرض و در جواب یکی از دوستان من چیزی به اسم نژاد پرستی از جملات ایشون برداشت نکردم ارد بزرگ صحبت از ایران می کند ایرانی با همه نژادهایش با همه اقوامش,واقعا از نظر من هم عشق به وطن نشان از وفاداری, پاکی روان و روح آدمیست که انسان می تواند در همه ابعاد زندگی آن را تجلی دهد و مفید واقع شود,مردمی که به تاریخ خود آشنا نبوده و به آن بها ندهند و از آن درس نگیرند مانند درختان بی ریشه ای هستند که محکوم به فنا می باشند.ما هم یک روز به تاریخ خواهیم پیوست مطمئنا کسانی در بینمان هسند که به این مرز و بوم خدمت کردند و آیا راضی می شویم در آینده یکی بگوید تاریخ را در کوزه بگذارید و آبش را بخورید؟!!آیا این حرف منطقی و انسانیست؟!تاریخ هرکشور و ملتی نشان دهنده هویت آن کشور است.

اینکه ما از کوروش بزرگ و داریوش یاد می کنیم و به یادشان احترام می گذاریم دلیل بر تعصب و پرستیدن نژاد خاصی نیست و هیچ منافاتی با دین و تدینمان ندارد.کوروش برای همه نژادها و اقوام ایرانی,کرد,لر,بلوچ,ترک و... کوروش است,کوروشی که 2564 سال پیش ایرانی متحد خلق کرد و هیچ دین و آیینی را مجبور به گرایش به دین خود نکرد(چیزی که هم اکنون خیلی کم رنگ است).فقط از همه اقوام خواستار پرستیدن یزدان پاک بود,کوروشی که خواستار حقوق بشر بود و با بردگی مخالف و به حقوق زنان و کارگران احترام می گذاشت.همه کتیبه های و سنگ نوشته های به جا مانده از آن دوران گواهی بر این مهم می دهند.کوروشی که بر دلها حکومت کرد و هنوز هم جای دارد و هم اینک نه تنها ایران بلکه همه جهان او و کارهای فرهنگیش را بخوبی می شناسند و با نام او به تمدن ایران می رسند.حال آیا این برای ما افتخار نیست؟!!
شاید همه ما در دنیای کنونی آنچنان غرق مشکلات زندگی باشیم که با خود بگوییم این حرفها نون و آب نمی شه و مشکلی رو حل نمی کنه! بله درسته ولی دونستن اینا باعث می شه که ما ریشه و هویتمون رو بدونیم و از روی احساس نه توهین به تاریخمان کرده نه اجازه توهین دهیم که این خود موجب ذلت است.در پایان می گم من یک ایرانی مسلمان هستم که دینم و علی و محمد را بجای خود دوست دارم و ابا و اجدادم را مخصوصا کوروش بزرگ را همیشه در قلبم محبوب حفظ خواهم کرد و امید آنکه همه نژادهای ایران یکپارچه و دست در دست هم برای وطن و آبرو و شرف آن تلاش کنند و به هم و نظرات هم احترام بگذار.
آرزویم شادی و سلامتی برای همه ایرانیان ایران دوست و سربلندی برای این مرز و بوم است.
ایران-اهواز-امین



 
*********************

نویسنده: vafa
پنجشنبه 12 آبان1390 ساعت: 12:58

حقیقت تلخه! امازنده بادایران ومردان ایرانی.......!.



 
*********************

نویسنده: طوبی
پنجشنبه 12 آبان1390 ساعت: 14:0

من از سبیل های حکیم بزرگ می ترسم هر چند قیافه دکتر شریعتی هم چنگی به دل نمی زنه / من کتاب کم می خونم جملات هر دوشون رو هم دیدم / نمیدونم چی بگم / اما نظرات افرادی که اینجا نوشته شده خیلی به من کمک کرد تا بیشتر افکارشون رو بشناسم



 
*********************

نویسنده: رنجور
پنجشنبه 12 آبان1390 ساعت: 15:22

دوست دارم به جای داوری سخنان دیگران به داوری خودمان بنشینیم،به نظرم اون موقع نظرمون در مور همه چیز عوض میشه،حتی خودمون!




 
*********************

نویسنده: بهداد
پنجشنبه 12 آبان1390 ساعت: 22:47

اعتراف می کنم تا به امروز خیلی اشتباه می کردم
وای خدایا چقدر اشتباه ...
من هم مثل خیلی های دیگه فکر می کردم دکترعلی شریعتی و یا محمد خاتمی اینها میهن پرست هستند ؟
امروز روی مطلب شما خیلی فکر کردم شوک بهم وارد شد تحقیق کردم دیدم خیلی اشتباه می کردم
دکتر علی شریعتی دشمن ناسیونالیسم و ملیگرایی است و ملیگرایی را توطئه غرب میدونه !
سید محمد خاتمی ملیگرایی را فراماسونری می دونه !
باید جوانان را آگاه کرد که بیخود از کسانی مثل علی شریعتی برای خوشون بت نسازند .

چطور عده ایی از کسانی که به تاریخ باستانی ایران و بزرگانی همچون دیاکو ، کورش ، داریوش و مهرداد و اردشیر و شاپور علاقه دارند فکر می کنند که شریعتی و خاتمی هم دوستدار اینها هستند غافل از اینکه این ها دشمنان اصلی تاریخ باشکوه ایران هستند .



 
*********************

نویسنده: مریم
پنجشنبه 12 آبان1390 ساعت: 23:26

هردوتیشان نفهمن مث تو




 
*********************

نویسنده: نزار علی
پنجشنبه 12 آبان1390 ساعت: 23:23

با عرض سلام
ولا تجادلون عن الذین ظلموا انفسهم
ودر دفاع ازکسانی که به خویشتن ظلم روا داشتند جدل نکنید[]

اولا که هیچ حاکمی جز از خوبی خود در کتابها وگزارشات خود نمی نویسد حال داریوش وکورش و...مثل بقیه، نمیان که بنویسن ما ادم کشتیم فلانی را پدرش رو دراوردیم و... دیگر آنکه شما که فرزندان خلفشون هستید پس کمی مثل اونها باشید خصوصا امین اقا از اهواز بقیه اقوام رو تونقطه چین نیار توکه وسط اونها زندگی میکنی..



 
*********************

نویسنده: عبادی
جمعه 13 آبان1390 ساعت: 4:13

در بعضی از پیام ها می بینم نویسندگان نوشته اند کمتر از حکیم ارد بزرگ خوانده اند و یا شنیده اند .
در این مورد به نظر من خطای اساسی مربوط به خود حکیم بزرگ است !
بدین معنا که اگر او همانند علی شریعتی ، احمد شاملو و یا فروغ فرخزاد از ادبیات اعتراضی بهره می گرفت هم اکنون تنها قطب فکری ایرانیان بود !!
منظور من از ادبیات اعتراضی تاختن به هویت ملی و خواسته های بومی کشورمان است .
علی شریعتی ، احمد شاملو و فروغ فرخزاد و چند نفر دیگر با تاختن به چیزهایی که مورد علاقه مردم هستند خودشان را مطرح نمودند هر سه آنها هویت ملی ایرانیان را زیر علامت سئوال بردند فروغ در کتاب تولدی دیگر پیشینه تاریخی ما را به استهزاء گرفت و آن را هم ردیف توالت های عمومی شهر دانست !
احمد شاملو در دانشگاه برکلی آمریکا ، حکیم فردوسی ، داریوش کبیر و بسیاری دیگر از افتخارات تاریخی ما را به باد فحش و ناسزا گرفت و آن ها را حرامزاده معرفی کرد !
دکتر علی شریعتی هم که پیشینه ایرانیان در قبل از اسلام را فراموش شده و هم ردیف جل الاغ می دانست .
خوب حالا اگر حکیم ارد بزرگ هم به ادبیات اعتراضی بپیوندد دارای جایگاه آنچنانی همچون این سه تن می شود !
در غیر اینصورت ما مردم او را نابود می کنیم
بیخود که عاشق ایران است !
بیخود که از خرد و راستی حرف زده است !
بیخود که از آزادی و میهن دوستی سخن گفته !
او باید همانند فردوسی (که هم فکر هم هستند) در ویرانه ایی دور و بدور از چشم ما مردم دفن شود
تا درس عبرتی باشد برای همه عاشقان میهن !
اینجا ایران است
و باید به ما مردم و اجدادمان فحش دهید در غیر اینصورت همان بلایی که بر سر فردوسی در آمد و به سر ارد بزرگ هم دارد در می آید بر سرتان فرود خواهد آمد





 
*********************



 
نویسنده: امین
جمعه 13 آبان1390 ساعت: 11:22

با سلام
آقای نزار علی گویا شما مطالب من رو به دقت نخوندی و فقط قسمتی از اون رو برداشت کردی و موجب ناراحتی شما شده و اون هم چندتا نقطه چین (...) بوده که این شما رو از اصل موضوع و واقعیت دور کرده و در حاشیه تعصب و قومیت گرایی برده،چیزی که دشمن این مرز و بوم است.من و تو هر جای این نقطه چین یا بیرون آن زندگی کنیم مهم اینه که خودمون رو ایرانی بدونیم و برای دفاع از وطن تلاش کنیم.
البته از گفته های شما مشخص که کوروش بزرگ،داریوش و ...جز ابا و اجداد خود نمی دانید و این باعث می شه که در ایرانی بودن شما شک کرد!!
مطلب دیگر که خیلی مهم هستش و لازم که بدونید اینه که اگر تاریخ هرودت رو خونده باشید و یا به آن آشنایی داشتید این جوری نظر نمی دادین چرا که هرودت در کتب خود بیشتر پادشاهان هخامنشی اللخصوص کوروش کبیر را پادشاهان عادل و داد گستر معرفی کرده پادشاهانی که کارهای فرهنگی بسیار کرده از جمله تاسیس شبکات پیشرفته آبیاری و زهکشی برای زمینهای کشاورزیشان،تاسیس سیستم پستی،سیستم معماری پیشرفته و ابتکار بیمه برای کارگزاران و کارگران و خیلی چیزای دیگه.
لازم به ذکر است که هرودت یک تاریخ نویس بزرگ یونانی هستش و از اونجایی که یونان در آن زمان با ایران مشکل سیاسی داشته دلیلی بر تمجید و تجلیل در نوشته های ایشان نیست و یادتان باشد خیلی از قسمتهای تاریخ هم سینه به سینه می گردد تا به دست من و تو برسد.
اگر این جور باشه که شما می گید پس ما می بایست به خیلی از امرا،رهبران،پادشاهان و خلفای عادل و نیک سرشتی که پیش از این می زیستند شک کنیم!!این نمی شود که هرجای تاریخ را دوست داشتیم بپذیریم و هر جا رو که باب میلمان نبود رد کنیم.
خلاصه امید وارم به قول شما روزی برسه که همه فرزندان نیاکانمان به مانند آنها باشند تا ایرانی متحد و یکپارچه داشته باشیم.
در پایان از خانم بلوکی کمال سپازگذاری رو دارم برای این وبلاگ که ما رو با نظرات مختلف آشنا کرد و امیدوارم ایشان هم به عنوان نویسنده نظرشان را اعلام کنند.



 
*********************


سمیرا بلوکی (مدیر این وبنوشت) :  با تشکر از آقای امین و همه هم میهنانی که با نظرات خویش محتوای این وبنوشت را بالا می برند در مورد نظر شخصی ام باید بگویم متاسفانه نمی توانم . چون در اینجا دوست دارم هر کسی هر عقیده ایی دارد بیان کند نمی خواهم نظر من ناخودآگاه بر روی نظر شخصی افراد تاثیر بگذارد .

دوباره از شما و همه هم میهنانی که با نظرات خویش همراهیم می کنند متشکرم


 
*********************


نویسنده: پونه دلجو
جمعه 13 آبان1390 ساعت: 14:48

من از کسی که به ایران باستان فحش بده خوشم نمیاد
در ضمن با آقا یا خانم عبادی هم صد در صد موافقم
به نظرم آقا ی امین هم درست گفتن و منظورشون از نقطه چین همه ایرانیان است و این توهین نیست
دیگه اینکه من هیچوقت از احمد شاملو خوشم نیومده در مورد فروغ فرخزاد هم نظر نمیدم چون جوانمرگ شده و شاید اگر بود نظرش برمی گشت
دکتر علی شریعتی هم محبوب خانواده های مذهبی دگر اندیش است به نظرم میهن دوستان گول چپی ها و یا به اصطلاح اصلاح طلبان رو خورده اند
امثال شریعتی و یا خوئینی ها و کروبی و خاتمی هیچ وقت میهن پرست نبوده و نیستند



 
*********************


نویسنده: علیرضا
شنبه 14 آبان1390 ساعت: 0:2

هیچ گاه سعی نکن با یک ابله یحث کنی چون انان که نگاه میکنند ابله تر از آنند که چیزی بفهمند!!!...
یعنی خداوکیلی شعورتون در همین حد هست؟ یا خودتون رو زدید به خریت؟؟؟
به جای این که چشماتون رو ببندید و الکی دهنتون رو باز کنید یه کم بیشتر جمله ها رو مغایسه کنید
آقایی که میگی کوروش دیگه کی هست اسوه های ما باید فردوسی و شاملو ... باشند
باید بدونی4000سال پیش که تو هنوز کود بودی و تو کمر باباتم نبودی کوروش یه قانون اساسی نوشته که همه دارن ازش امروزه استفاده میکنند
باید بدونی که ایرانی بودن به این محدود نمیشه که تو خاک ایران به دنیا اومده باشی
ایرانی یعنی کسی که ایران رو دوست داره و خاک ایران از خودش براش مهم تر هست. حالا فرقی نمیکنه از کدوم نژاد من خودم به شدت از عرب ها بدم میا ولی اگر روزی یکی از اونا این حس رو به ایران داشته باشه شاید هنوزم ایرانی نباشه ولی یه ایران پرست هست
ببین ارد و شریعتی چقدر بد بختن که شما اومدید ازشون خورده میگیرید
یه کم دقت کنید میبینید هر دوی اونها یه منظور رو داشتن ولی به نحوه های متفاوت بیان کردند
شریعتی اگه میگه بازگشت به گذشته جل الاغ هست منظورش این هست که ما باید بهتر از اونها فکر کینم که4000سال قبل از ما زندگی میکردند نه این که به افکار اون موقع اونا نگاه کنیم و برای الان استفاده....
ارد از روی میل و عشق به میهنش این جمله ها رو میگه و تحسین میکنه خاک و بومش رو
شریعتی از روی روشن فکر بودن داره مرض های طبقاتی رو میشکنه
شریعتی میگه نبیاد تبعیض نژادی باشه نمیگه که ایران رو دوست نداشته باش
درست هست ما ایرانی هستیم و ایران رو دست داریم
اما این دوست داشتن نباید باعث بشه خودمون رو از نژاد های دیگه برتر بدونیم گرچه ما برتریم!!!
ارد داره میهن پرستی میکنه و کارش هم درسته ولی شریعتی در عین دوست داشتن میهنش داره انسان دوستی هم میکنه
هرکی حرفامو قبول نداره به این خط زنگ بزنه09198673808
یچه قم هستم
وب سایت


 
*********************


نویسنده: حمیده رضایی
شنبه 14 آبان1390 ساعت: 16:22

اما به نظرم هیچ آرمانی دلیل نمیشه روشنفکر بخاطر آن دروغ بگه و یا حرفی بزنه که حقیقت نداره
شریعتی به خاطر براندازی رژیم شاهنشاهی می تونست تنها اندیشه های اسلامی روشنفکرانه را معرفی کنه
اما او با وقاحت تاریخ ایران باستان رو به تمسخر گرفت ، اونو ریشه گرفته از غرب دونست !
فکر می کنید چرا اینجا پانتورک ها از شریعتی دفاع می کنند و به ارد بزرگ فحش میدن
چون نفی میهن و ایران باستان دست آنها را باز می زاره تا ایران رو تکه تکه کنند
به نظرم ما نباید در مورد مسائل فکری این قدر سطحی نگر باشیم
حکیم ارد بزرگ به خاطر میهن و وطن به هیچ دینی توهین نکرده اما اگر شریعتی الان بود آیا این کار رو نمی کرد ؟؟؟



 
*********************



نویسنده: آرش مهرورزان
یکشنبه 15 آبان1390 ساعت: 0:30

به نظر من کاملترین جوابها از آن خانم حمیده رضایی،آقای امین و خانم ماندانا آذری بوده!
چرا این همه شلوغش کردید! لپ کلام هر کسی به ایران باستان و اجدادمون توهین می کنه و اونا رو زیر سوال می بره اصلا ایرانی نیست که شما بخواین باش بحث کنید!همون چیزی که آقای علیرضا در خط اول متنش اشاره کرد.من خیلی جاهای ایران کار و زندگی کردم،اینها یه مشت عرب بی اصل و نصبی هستن که در ایران به هویت رسیدند و گروه دیگر پانترکها هستند که آرزوی تجزیه ایران سالهاست تو کله پوچشونه که این آرزو رو به گور می برند.این دو گروه از قدیم به فرهنگ و تاریخ ما حسادت می کردند و واقعا ضعیف هستند.
اگه به مردم کشورهای فرانسه،آلمان و یونان نگاه کنید می بینید که چقدر به ناپلئون،هیتلر و اسکندر افتخار می کنند!!!با اینکه چقدر جاه طلب بودند و خون ریختند.اون وقت ما تاریخ زرین هخامنشی رو از کتابهامون حذف می کنیم!!که اتفاقا همین بیشتر باعث محبوبیت و حقانیت این تاریخ می شه،این رو زمان نشون خواهد داد.
در مورد شریعتی هم بگم که ایشون واسه رسیدن به هدفش حاظر به هر کاری بود تا جایی که به ریشه و اصل خودش بتازه و دیدید که در نهایت به کوری رفت.به این آدمها پوچ و بی هویت می گن.
در مورد ارد بزرگ هم اطلاعاتی ندارم پس نظر نمی دم.
زنده باد ایران و جاودان باد تاریخ 7000 سالش و کور باد آنهایی که به وطنم رشک می ورزند.و به امید روزی که ایران خالی از نژادهای بیگانه و وطن فروش باشه...
 


*********************


نویسنده: ♥ ناهید ♥
یکشنبه 15 آبان1390 ساعت: 2:45

من با اولین نظر این مطلب از فهیمه و مطلب آقای دکتر رضا شریف زادگان موافقم

♥♥♥♥ایران باستان♥♥♥♥

♥♥♥♥ایران را دوست دارم♥♥♥♥

♥♥♥♥حکیم ارد بزرگ را دوست دارم♥♥♥♥

♥♥♥♥حکیم ارد بزرگ Hakim Orod Bozorg ♥♥♥♥


 
*********************



نویسنده: فاروق
یکشنبه 15 آبان1390 ساعت: 11:23

سلام و درود
من به همه ی دلدادگان میهن درود میفرستم. اما نظر خود من اینست که با دکتر شریعتی در این زمینه ها هماهنگ شوم. میشود در عین این که مسلمان بود به ایران نیز خدمت کرد همانند بسیار دانشمندان ایرانی مسلمان در دوره ی طلایی تمدن اسلام یاران در قرون سوم تا ششم.
دعوت به اسلام حق است و دعوت به خدمت وطن نیز حق. و این دو را با هم جمع میکنیم و البته نوع اسلامش را باید با عقل و اندیشه و تعمق در قرآن کریم انتخاب نمود تا بیانگر خواسته های منطقی و پیشرفته دین آخرین باشد.



 
*********************



نویسنده: یزدان
یکشنبه 15 آبان1390 ساعت: 13:26

از آدم های .... که فردوسی را احمق می انگارند خواهش دارم به زبان فارسی نظر نگذارند.
چو دیهیم دار نبد در نژاد
نیارست کردن ز دیهیم داران یاد




 
*********************



نویسنده: شهاب منفرد
یکشنبه 15 آبان1390 ساعت: 22:59

سلام
میخاستم بگم که درسته که حکیم ارد بزرگ یک وطن پرست واقعیه ولی این دلیل نمیشه که ما شخصیت بزرگی مثل دکتر شریعتی رو زیر سوال ببریم.
کتابی که از دکتر علی شریعتی معرفی کردید بیشتر در مورد موضوعاتی مثل اعتراض به عقاید فاشیست و نازیسته.
در هر حال به نظر من این مقایسه خیلی جالب نیست.



 
*********************


نویسنده: صبح سپید
دوشنبه 16 آبان1390 ساعت: 16:57

شهید دکتر علی شریعتی

روحش شاد و یادش برای همشه جاودان



 
*********************




نویسنده: پرویز والا
دوشنبه 16 آبان1390 ساعت: 17:52

به نظر من این نظر خواهی یک پاسخ می تونه داشته باشه و آن نگاه به دو طیف هوادار اندیشه های حکیم ارد بزرگ و دکتر علی شریعتی است .
این دو طیف به ما نشان میده افکار هریک از این ها چه گستره ایی رو در بر می گیره .
نیاز نیست برای اثبات هر یک به حاشیه بپردازیم . حکیم ارد بزرگ تمایل به بالا بردن سطح آگاهی های عمومی دارد و خود او در کتاب سرخ می گوید "آزادی بدون آگاهی بدست نمی آید " . و دکتر علی شریعتی به انقلاب و نابودی حاکمیت و ایجاد یک جامعه کاملا اسلامی معتقد بود .
حالا قضاوت کنید ...




 
*********************




نویسنده: شراره میناچی
دوشنبه 16 آبان1390 ساعت: 18:50

کوته فکری هم حدی داره گاهی نظراتی میبینم که احساس می کنم طرف واقعا از همه چیز پرته
یکیش همین جناب سعید منافی !
ایشون نوشته (( چیزی که من بعد از این مدت بهش رسیدم به طور خلاصه میشه اینکه این به اصطلاح حکیم انسان معقولی نیست چرا باید افغانستان و تاجیکستان به این همه عقب افتادگی به ایران ملحق بشوند مگر ما مشکلاتمون کمه که اینها هم رویش اضافه بشه . دیگر اینکه چرا دشمن دهکده کوچک جهانی است مگه نزدیکی ملل مشکلی ایجاد می کنه ؟ دفاع از فرهنگ ملی در این عصر دیگه چه معنایی میده ؟ جهانی شدن یه اصل مهمه که اینهم یکی از مشکلات ارد بزرگ می باشد . ارد بزرگ باید بفهمه ملی گرایی و ناسیونالیسم و یا میهن پرستی در دنیای امروز واژه های خنده آور و مضحک هستند .))

جناب سعید خان برای یه وجب خاک هزاران نفر شهید میشن همین جاهایی که از ما جدا شده مثل تاجیکستان و افغانستان به این سادگی ها نبوده غرور ملت ما هنوز که هنوزه جریحه داره
هنوز که هنوز پادشاهان نالایق رو نفرین می کنیم
هنوز که هنوزه با شنیدن عهدنامه های ننگین اشک دور چشامون جمع می شه
بعد تو به حکیم ارد بزرگ میگی نامعقول ؟!
سعید خان منافی خودت نامعقولی
خودت پرتی
به کسی که به هویت ملی اش بها میده میگی نامعقول !
از خدات هم باشه که در نتیجه مهر و دوستی حکیم ارد بزرگ و ملتهای همجوار روابطمون هر روز نزدیکتر هم بشه
در مورد نظریه دهکده کوچک جهانی هم بگم که غرب می خواد جهان رو ببلعه اسمش رو گذاشته دهکده کوچک جهانی
تا زبان همه دنیا بشه انگلیسی
لباس و فکر همه بشه انگلیسی
جهان بشود نوکر انگلیس



 
*********************


نویسنده: مرضیه
دوشنبه 16 آبان1390 ساعت: 19:45

به نظر من اگه امثال کوروش وفردوسی و....نبودن که مردم ایران چماغشون بکنند وبکوبند به سر ملتها ی دیگه الان مردم یه فکری به حال خودشون می کردند که به این روز نیفتندحداقل نتیجه اش این بود که کشور های پیشرفته ما رو به عنوان ملت وحشی ویاغی نمی شناختند.



 
*********************
نویسنده: سارا
دوشنبه 16 آبان1390 ساعت: 19:55

سلام همه ی نظرات رو خوندم به نکته های جالب اشاره کردیداما به نظر من دکتر شریعتی بانژاد پرستی های جاهلانه وتعصب های کور کورانه مخالفندولا غیر



 
*********************



نویسنده: اصغری
دوشنبه 16 آبان1390 ساعت: 20:24

ارد بزرگ صرفا به خاطر حس میهن پرستی تاریخ ایران رو ستوده ولی شریعتی تاریخ رو معلی معرفی می کند که باید از گذشته ها درس گرفت وبرای اینده استفاده کرد.
ما ایرانیان عادت داریم هر چیز زیبا رو به تاریخ خودمون نسبت بدیم واین چیزی نیست که به درد جامعه ی الان مون بخوره. کوروش در زمانی پادشاهی عادل بوددرست ولی سوال اینجاست که ایااز زمان کوروش تاالان وضعیت جامعه بهتر هم شده یا نه ؟



 
*********************


نویسنده: سعید منافی
دوشنبه 16 آبان1390 ساعت: 23:10

شراره خانم میناچی !
من کوته فکرم یا شما ؟
اینکه ارد بزرگ با به همدستانش در افغانستان و احتمالا تاجیکستان گفته باشه تلاش کنند تا کشوروشون رو به ایران الحاق کنند عاقلانه نیست
احمدشاه مسعود اگر زنده بود شاید اوضاع کلا برگشته بود و کفه به نفع دارو دسته ارد بزرگ چرخیده بود اما الان تجزیه افغانستان و یا بازگشتش به ایران تبعات فاجعه آمیزی برای کشور ما داره .
اینکه دکتر جلال الدین بایانی از دیپلماتهای کهنه کار افغانستان میگه ارد بزرگ یا شیطان بزرگ ! ، ساده نیست .
عاقلانه ترین کار ممکن اینکه همین ایرانی که داریم رو دو دستی بچسبیم تا از دستش ندیم افغانستان و تاجیکستان هم پیش کش .
اینکه هخامنشیان چی بودن و کوروش کی بوده هم برام کوچکترین ارزشی نداره
بازم می گم جهانی شدن و دهکده کوچک جهانی بوقوع می پیونده چه شما دلتون بخواد و چی نخواد نظریه کهکشان اندیشه ارد بزرگ هم نمی تونه در برابرش ایستادگی کنه مارشال مک لوهان الکی حرفی نزده

***دکتر علی شریعتی کبیر بود نه کوروش که موجودی خیالیه***



 
*********************



نویسنده: Roya
چهارشنبه 18 آبان1390 ساعت: 0:1

درود بر همه آریایها
آقای منافی که مطمئنا عرب یا از پانترکها هستید موضوع اینه که اصلا شما ایرانی نیستید که بخواید نظر بدید تویی که اینقدر راحت به وطن و کوروش بزرگ توهین می کنی معلومه از جای عقده بدی رو دلتون هست!و شخصیتهایی مثل تو زندگی به هیچ چیز وفادار نیستند و آدمهایی ضعیفی هستند که همیشه تنهان!آقای منافی همون ایرانی که می خوای دو دستی بش بچسبی دارن تاریخ و هویتش رو می دزدن اون موقع تو می شی یه آدم بی اصل و نصب!البته از اونجایی که گفتم احتمالا شما ایرانی نیستید پس دیگه واسه امثال شما فرقی نمی کنه.تو اگه با جغرافیا افغانستان و ایران مشکل داری به هویت خودت توهین نکن! شریعتی یا ارد بزرگ هر چی که گفتن، گفتن دیگه!شما خودت با عقلت حرف بزن و نظر بده البته دوستان به شما گفته بودن کوته فکر که این واژه از نظر من درست نیست!!شما اصلا فکر نمی کنی!! اگه نظرات بعضی از دوستان رو می خوندی که چه منطقی و با رفرنس و دلیل نظر داده بودن الان وضعت بهتر بود!
اون شریعتی که می گی به استناد قرآن و اسلامش به خدای خودش رسید و ایمان آورد واز اسلام رو در نهایت یک وسیله کرد ولی کورش با عقلش به خدا ایمان آورد اونم کی ؟!سالها قبل از پیشرفت جاهلیت!
و الان که تو گفتی کبیر نیست خیلی حیف شد!چون بزرگیشو از دست داد!!
آخیییییی...

 
*********************



نویسنده: کاردو
چهارشنبه 18 آبان1390 ساعت: 20:32

سلام دوست عزیز مقایسه خیلی قشنگی بود. به نظر من سخنان شریعتی خیلی سرتر از ارده چون در ایران قومهای زیادی زندگی می کنن که با حرفهای ارد جور در نمیاد.اما آقای شریعتی همه در یک مقام میبیند و آن هم انسان است برایش فرق نمی کند فارس باشد کرد باشد یا ترک باشد .در سخنان ارد حرف ازحاکمیت قشری معدود بر ایران است اما درسخنان شریعتی حرف از دمکراسی وبرابری انسانها ست با تشکر از شما به خاطر وبلاگ قشنگتون موفق باشید
وب سایت  



 
*********************


نویسنده: آرش
پنجشنبه 19 آبان1390 ساعت: 18:44

از دل ویرانه های تخت جمشید
از میان یادهای فر جمشید
از دل خاک گوهر بار نیاکان
امپراطوری بی همتای ایران
یک صدایی خسته اما پر وقار
بانگ می آرد
منم کوروش
شه و شاهنشه ایران
درودم بر تو ای کوروش
تو ای دادار هرچه داد
تو ای کوبنده بی داد
تو ای فردای آبادی
تو ای آغاز آزادی
تو ای خورشید بی پایان
فقط یک نکته بگم و بس به:
همه اونایی که به این مرز و بوم و اجداد و بنیانگذارانش توهین می کنند پر از حرص و عقده می باشند!
درود بر حضرت کوروش بنیانگذار ایران زمین و انسان صالح و عادل بر حق خداوند.


 
*********************



نویسنده: بهرام -پ
شنبه 21 آبان1390 ساعت: 6:4

فقط دکتر علی شریعتی



 
*********************



نویسنده: ندا روزبه (دانشگاه باکو)
شنبه 21 آبان1390 ساعت: 19:56

حکیم ارد بزرگ در دل همه میهن پرستان ایران جای دارد .



 
*********************




نویسنده: رویا آذرپندار
پنجشنبه 19 آبان1390 ساعت: 18:38

سلام.
آقای منافی شما کوته فکر نیستید شما اصلا فکر نمی کنید!
اگه یکم می اندیشیدید می فهمیدی که شریعتی به واسطه قرآن و پیامبر اسلام به خدا نزدیک شد و اون رو شناخت ولی کوروش بزرگ،سالها قبل از پیشرفت جاهلیت به واسطه عقلش خدا رو شناخت!امیدوارم بفهمی چی می گم و بری تو عمق موضوع...
من آریایی ام... پیامبر ندارم، اما عقل دارم... امام ندارم، اما شعور دارم... روحانی برای توست چون من نیاز به تقلید ندارم... عاشورا ندارم... منجی درون چاه ندارم...... تنها فکر دارم، و خدا! اما خدایم نه در بیابان درون مکعب محصور است و نه عمامه بر سر دارد... من منم، چیزی که تو نیستی!! من آریایی ام، کسی که افکارش در مغز کوچک تو نمی گنجد.
البته از شما عربها و پانترکها بیش از این نمی شه انتظار داشت با غیر ایرانی هم که فایده نداره حرف زدن!!همه حرفاشون از روی غرض هستش... 
وب سایت   پست الکترونیک



 
*********************


نویسنده: مهدی
سه شنبه 17 آبان1390 ساعت: 17:0

دکتر علی شریعتی در هر حال بهترین نظریه پرداز می باشد

 
*********************




نویسنده: قنبری
چهارشنبه 18 آبان1390 ساعت: 0:38

دکتر شریعتی




 
*********************






نویسنده: دانی
چهارشنبه 18 آبان1390 ساعت: 20:26

اقا عماد اخه شما عربای سوسمار خور برهنه بی فرهنگ جاهلی میخوای در مورد ایران نظر بدی سیاه سوختهای بیبون گردملخ خور



 
*********************




نویسنده: ب ه س
پنجشنبه 19 آبان1390 ساعت: 1:26

آفرین





 
*********************




نویسنده: رضا
یکشنبه 22 آبان1390 ساعت: 0:52

هر دو مورد احترام هستن





 
*********************




نویسنده: شراره میناچی
یکشنبه 22 آبان1390 ساعت: 2:6

سعید منافی اگر ایرانی بودی از هویت ملی ات ایراد نمی گرفتی
اگر ایرانی بودی کورش کبیر را کوچک نمی شمردی و نمی گفتی :
دکتر علی شریعتی کبیر بود نه کوروش که موجودی خیالیه !!!
اینکه کمونیستهای ورشکسته حزب وطن افغانستان و قلم بمزدانی نظیر دکتر جلال بایانی می گویند " ارد بزرگ یا شیطان بزرگ " هم دلیلی بر بزرگی و درستی عملکرد حکیم ارد بزرگ است .
آنها از این می ترسند که در صورت اتحاد و یکی شدن ایران و افغانستان و تاجیکستان آرزوی تسخیر حاکمیت افغانستان را برای همیشه از دست بدهند . برای همین به حکیم ارد بزرگ و دوستانش احمدشاه مسعود و برهان الدین ربانی فحش میدن .
در مورد نظریه دهکده کوچک جهانی هم بگویم که همانگونه که حکیم ارد بزرگ در نظریه کهکشان اندیشه خود گفته است آینده از آن اندیشه های قدرتمند بومی است و مسلما اندیشه ایرانی در درون هویت غربی هضم نخواهد شد .
باز هم میگم سعید منافی یک کوته فکر است
چطور توقع داری به حکیم ارد بزرگ و کورش کبیر توهین بکنی آنوقت هیچ کس بهت هیچی نگه ؟!!!



 
*********************



نویسنده: سعید منافی
یکشنبه 22 آبان1390 ساعت: 13:21

شراره خانم میناچی !
ما الان چرا باید به کورش افتخار کنیم ؟
چرا باید نصایح ارد بزرگ رو گوش کنیم ؟
ارد بزرگ از ایرانی حرف می زنه که زاییده تخیله
اینکه میگه :
// با ارزشترین نشان اُرُد ، ایرانی بودن است .//
یعنی چی ؟
ایران به خودی خود چه ارزشی داره
این همون حرف دکتر کبیر علی شریعتی هم هست
انچه مهمه عقاید و نوع تفکر ما ایرانیها است
و گرنه ایران و همه شخصیتهای تخیلیش مثل کوروش و داریوش و رستم و فردوسی و ارشک و سورنا و ساسانسان و ووو همین آخریش ارد بزرگ هیچ ارزش و افتخاری نداره
ما در حال رفتن به طرف جهان کوچک و یا همان دهکده کوچک جهانی هستیم و نظرات بومی و منطقه ایی خود به خود نابود میشن حالا شما چه دلتون بخواد و چه دلتون نخواد این کار در حال انجام شدنه

خانم رویا آذرپندار واقعا افکار شما در مغز من جای نمی گیرد من مثل شریعتی نمی تونم بفهمم که چطور میشه به چهارتا سنگ و نقش برجسته افتخار کرد من نمی تونم بفهمم چرا باید کورش را کبیر بدونم و ارد را بزرگ . من نمی تونم بفهمم چرا باید به شخصیت های شاهنامه افتخار کنم
اما
اما من می تونم بفهمم که ما الان در سال 2011 میلادی هستیم
زمان و عصر ارتباطات است
و دهکده کوچک جهانی در راه است
برای همین در ذهنم قبر بزرگی برای همه افتخارات شما کنده ام

روی شعار من خوب فکر کنین :
***دکتر علی شریعتی کبیر بود نه کوروش که موجودی خیالیه***




 
*********************

نویسنده: حسین
یکشنبه 22 آبان1390 ساعت: 13:58

درود خیلی خوب بود از شما سپاسگزارم
برا ایرانیها متاسفم که مرغ همسایه براشون غازه و از تاریخ خودشون فرارین
اینم بگم طول تاریخ نشون داده هر تمدنی درگیر ... شده با سقوط شدیدی مواجه شده مثل نمونه بارزش قرون وسطا در اروپا
مردم ما باید یک رنسانس در تفکرشون اتفاق بیفته.



 
*********************



نویسنده: کیان
یکشنبه 22 آبان1390 ساعت: 23:54

از نوشته های بعضی از دوستان متوجه می شم اصلا هویت ملی و ایرانی ندارند پس خواهش می کنم بر آنها خرده تگیرید و بگذارید خودشان و عقده های درونیشان را که واپس ماندههای کنونی دنیای مدرن هستد را از این طریق خالی کنند.
ای ایرانیان عزیز هر کدام از ما همانند قطره هایی کوچک نقشی در حفظ و بنا یا نابودی و تحریف تاریخ و هویت ملت و کشورمان داریم که اگر به هم بپیوندیم دریا خواهیم بود، ما اجازه نخواهیم داد که کودکانمان گمان کنند که اجدادشان تازی بودند و آنان که چوب حراج به تاریخ و فرهنگ و ایرانی زدند فردا(حتی امروز) قهرمانان و الگومان باشند و برایشان سینه چاک دهیم و گِل بر سر و رویمان بگیریم!
آینده گان سکوت را نشانه رضایت تلقی خواهند کرد و ما را نخواهند بخشید!
در مقابل تهاجم جدی که تاریخمان را تهدید میکند بی تفاوت نباشیم
قطره دریاست !... اگر با دریاست
زنده باد ایران و اجداد و تاریخ بلندش.






 
*********************

نویسنده: شراره میناچی
دوشنبه 23 آبان1390 ساعت: 2:58

سعیدخان منافی با این که به عنوان یک ایرانی عاشق وطن هیچوقت از کسی مثل دکتر علی شریعتی خوشم نیموده و نخواهد آمد اما اینکه لقب کبیر را برای ایشان بکار می بری به نظرم این خودش یک ضربه بزرگ به ایشون هست چون همه ما ابتدا و انتهای شریعتی رو دیدیم . اینکه می گی : (دکتر علی شریعتی کبیر بود نه کوروش که موجودی خیالیه)
با عقل هیچ ایرانی جور در نمیاد . کورش ایران را وسعت بخشید اونهم با عدل و انصاف ، نجات دهنده آدمهای ستمدیده و مظلوم بود اما شریعتی یک مصلح اجتماعی که بدنبال آرمانشهری مذهبی بود این کجا و آن کجا !؟
گفته ایی که من نمی تونم کورش رو کبیر و ارد رو بزرگ بدونم بهت میگم نیاز نیست خودت رو قاضی فرض کنی و تو به تنهایی هم تمام ایران نیستی الان همه جای دنیا کورش رو "کورش کبیر" و ارد رو "حکیم ارد بزرگ" میدونن
تا چش بدخواهان ایران درآد




 
*********************



نویسنده: roya
دوشنبه 23 آبان1390 ساعت: 8:25

سلام
آقای منافی می دونی چرا افکار من در مغز شما جای نمی گیره؟!!
چون مغز شما و هر کسی که در این مرز و بوم زندگی می کنه و در مورد وطن و تاریخش اینجوری نظر می ده،اون قدر کوچیک هست که نتونه افتخارات و تاریخ رئال ایران رو در خودش جای بده!
البته به قول قدیمی ها آب دریا به دهن سگ کثیف نمی شه!
آره تو راست می گی کوروش یک انسان شریف تخیلیه!اما نه زاده تخیل!تخیلی از اون لحاظ که مثل اون بودن و شدن با صفتهای انسانیش خیلی سخت و محاله!
همه ما چه بخوایم چه نخوایم کوروش بزرگ نه تنها در قلب ایرانیها،بلکه در دل خیلی از ملتها و نژادهای دیگه جای داره آنچنان که 29اکتبر در بیشتر تقویمها ثبت شده و جاودانه خواهد ماند.
شما هم تعصب کورتون کرده و مشکلتون اینه که ایرانی نیستید.امیدوارم شما عربها یه روزی جایگاه خودتون رو پیدا کنید.به قول لو مارتین توریست و نویسنده فرانسوی:(اگر آنچه را که ایرانیان در طول تاریخ به اعراب دادند از آنها باز پس بگیرید،عربها می مانند و شترانشان.)
در پایان همه دوستان ایرانی مطمئن باشند تو این پیج همه اونهای که به ایران و تاریخش و اجدادش توهین می کنند ایرانی نیستند.در ضمن هم دکتر شریعتی و هم ارد بزرگ انسانهای فرهیخته ای بودند و قابل احترام و اگر به منابع اصلیشون رجوع کنید خواهید دید نه منظور دکتر توهین به تاریخ و تمدن با اصالت ایران بوده و نه منظور ارد بزرگ نژاد پرستی...
درود یزدان پاک بر ایران و همه ایرانیان.




 
*********************

نویسنده: غلامحسین ماجدی
دوشنبه 23 آبان1390 ساعت: 16:15

دکتر شریعتی یک سخنور بود نه یک حکیم
برای واژه حکیم باید تقدس خاص قائل شد
ما در طول تاریخ ایران تنها چهار حکیم به تمام معنا داشته ایم که عبارتند از :

1- حکیم بزرگمهر (وزیر با کفایت انوشیروان)
2- حکیم ابوالقاسم فردوسی
3- حکیم عمر خیام
4- حکیم ارد بزرگ

یک حکیم هیچ حرفی خارج از منطق و عقل نمی زنه و حرفش برای همه قابل فهم است
پس اصلا این قیاس درست نیست چون شما دکتر علی شریعتی یک سخنور و سیاستمدار بود را با یک حکیم قیاس کرده اید که خندآور است
حکیم ارد بزرگ حرفش هزار سال دیگه هم حجته، اما شریعتی همین حالا هم فراموش شده و شما سعی دارین با این بحث ها دوباره زنده اش کنید که این هم شدنی نیست چون شریعتی با شعارهای صرفا مذهبی سعی داشت ایران باستان را له کنه برای همین آن را همچون جل الاغ بی ارزش معرفی می کرد اول انقلاب هم شاگرداش می خواستن تخت جمشید و پاسارگاد رو نابود کنند دیدگاه شریعتی دیگه کارساز نیست خودتون رو خسته نکنید این سعید منافی هم از یه جایی می سوزه که من نمی دونم کجاست من هم مثل رویا خانم فکر می کنم این بابا یا اماراتی هست و یا عربستانی




 
*********************




نویسنده: ممل
دوشنبه 23 آبان1390 ساعت: 16:38

چرا خفه نمیشین ؟ احمق ها ایران فاتحه ما رو خوند اگر ما الان آمریکا بدنیا اومده بودیم همش حال و حول بود چقدر از ناسیونالیست های دیوووووووووووونه بدم میاد اه اه
تنها کسی که حرفش رو حساب بود همین سعید منافی است و السسسلام




 
*********************



نویسنده: کورش
دوشنبه 23 آبان1390 ساعت: 17:52

آقا ممل با احترام لطفا خودتون خفه بشین
دیونه خودتی احمق جان
ایران نبود الان تو بغل وحشی هایی مثل پشتونها و سوسمار خور ها داشتی لا لا می کردی




 
*********************



نویسنده: حسن
دوشنبه 23 آبان1390 ساعت: 18:40

آقای ممل من حالم از یک مشت نامرد مزدور مثل تو و منافی بهم می خوره که پر از عقده هستین،آخه بدبختهای ضعیف مگه کوروش نیاز به تعریف و تمجید بیگانگانی مثل شما داره!
اون شریعتی هم که دنبال اهداف شخصی خودش بود و بویی از عشق به وطن نبرده بود که عاقبت هم به فنا رفت!



 
*********************


نویسنده: سعید منافی
دوشنبه 23 آبان1390 ساعت: 18:47

کیان ، شراره میناچی ، رویا و غلامحسین ماجدی
عصر ملیگرایی و وطن پرستی و در کل ناسیونالیزم تموم شده کورش یه خواب هم نبوده ساخته و پرداخته تخیلاته تاریخ ما همش یه خیاله
چرا باید به تاریخمون و ایرانی بودنمون بنازیم مگر در گذشته ما چی داشتیم بقولی معلم کبیر دکتر علی شریعتی اگر بازگشت به نژاد بشود ، راسیسم است ، فاشیسم است ، نازیسم است ، یک نوع شوینیسم احمقانه جاهلی است ، بازگشت به حصارهای تنگ نظرانه ی سنت پرستی است .
از این واضحتر ؟ دکتر میگه شما یه مشت فاشیست شونیست هستید باز هم میگین شریعتی از شماست ؟
نخیر دامن پاک دکتر علی شریعتی از منجلاب میهن پرستی و کوروش و داریوش پرستی بدوره - قبلا هم گفتم شما و همه هخامنشیان و ساسانیان و اشکانیان را باید ریخت به درون یه قبر و لاک و مهرش کرد .

***دکتر علی شریعتی کبیر بود نه کوروش که موجودی خیالیه***



 
*********************


نویسنده: آرمین
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 1:54

به راستی چه میماند از آدمی جز چراغی روشن به راه آیندگان؟ پس بدانید که راستی بر دروغ ،نیکی بر بدی ،پاکی بر پلیدی ، بخشایش بر انتقام ،آشتی بر جنگ ،خرد بر جنون چیره خواهد شد و آیندگان بر ما قضاوت خواهند کرد و شما نیز چون من روزی تن اندر این خاک خسته خواهید کشید.
کوروش بزرگ





 
*********************



نویسنده: الهه سلامی (کارشناس ارشد روابط بین الملل)
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 2:24

تاثیرات حکیم ارد بزرگ در همگرایی و نزدیکی کشورهای منطقه غیر قابل انکار است چنانچه در افغانستان احمدشاه مسعود و برهان الدین ربانی ، در تاجیکستان امامعلی رحمان و در ترکمنستان مرحوم سفر مراد نیازف و در پاکستان بی نظیر بوتو و حزب مردم تخت تاثیر اندیشه های حکیم ارد بزرگ بوده اند.
بدترین جفا به حکیم ارد بزرگ اینه که او را به جرم عشق به ایران ، نازیست و فاشیست لقب بدهیم البته این برچسب ها دلیل بر بی سوادی گویندگانش داره .

شهیده بینظیر بوتو می گه :
ما با کشورهای منطقه و بخصوص ایران ، اساطیر ، فرهنگ و تاریخی مشترک داریم من هم همانند بزرگانی نظیر اقبال لاهوری و ارد بزرگ تمایل دارم کشورهای ما بر اساس فرهنگ و ریشه های مشترک هر روز بیشتر از پیش به هم نزدیک شوند .

روحش شاد و گلگون



 
*********************



نویسنده: پروانه شاکردوست
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 3:30

خیلی از نظراتی که دیدم متوجه شدم بدلیل نا آگاهی افراد و یا برخورد مغرضانه است براتون متن پرسش و پاسخ حکیم ارد بزرگ با دانشجویان را که مربوط به یه سال پیش میشه رو اینجا می زارم امیدوارم مفید واقع بشه :


((( حکیم ارد بزرگ به مجموعه ایی از سئوالات دانشجویان پاسخ گفته است . او در جملات بسیار زیبای عشق خویش را نسبت به ایران زمین ابراز داشته است . پاسخهای او را با هم می خوانیم :


پرسش دانشجویان : نظر شما در مورد نزدیکی و اتحاد سه کشور فارسی زبان چیست ؟ آیا ایران بدین گونه به دوران طلایی و اقتدار خویش باز می گردد ؟

پاسخ ارد بزرگ : همبستگی تنها سه کشور فارسی زبان ، خود کم بینی و نادیده گرفتن تمدن فرهمند ایران زمین است . بستر تمدنی ایران ، بیش از بیست کشور را در بر می گیرد . در نظریه قاره کهن ، به این پرسش شما پاسخ گفته ام و راه همبستگی این بیست کشور را باز نموده ام . یک قاره همگن ، همانند قاره اروپا

----


پرسش دانشجویان : شما در جایی گفته اید میهن پرستی دسته و گروه نمی خواهد ! با این حساب جایگاه گروه های پان ایرانیست که منسجم پیگیر کارهای تشکیلاتی هستند کجاست ؟

پاسخ ارد بزرگ : آیا ترکیه ، عراق ، ازبکستان ، قزاقستان ، قفقاز و حتی پاکستان بدون ایران و فرهنگ آن پیشینه ایی دارند ؟ خیر ندارند . اما نیم قرن است که اندیشه پان ترک ها و پان فارس ها بر سرزمینهای ما سایه افکنده است . این پان ها ناخودآگاه دوری مردم ما را از یکدیگر موجب شده اند . زبان فارسی به آن اندازه ریشه و توان دارد که بار دیگر در حوزه فرهنگی ایران رشد یابد اما پان ها ، شماری از جوانان ناپخته را به کوچک کردن ایران واداشته اند . راه آنها آتش افروزی ست . حال آنکه همه ما هم میهنان دور افتاده از هم هستیم .
خون که را بریزیم ؟
بستگان خویش را ؟
نخستین راه همبستگی ، کنار زدن این گروه های تندرو است . تمدن ایران باستان دوباره رشد نمی یابد مگر با روشن بینی و مهر به جوامع حوزه فرهنگی ایران ! کشورهای افزون خواه با پدید آوردن پان ها در سرزمینهای ما، بدنبال پاره پاره کردن همیشگی حوزه فرهنگی ما هستند . ما فردوسی را داریم ، خیام ، سعدی و مولانا را داریم ترس برای چیست ؟
فرهنگ ما ، جهان را به کُرنش وا خواهد داشت ، حوزه فرهنگی ایران را از قبرس تا بیابانهای تبت بدانید و این حق را به همه شهروندان این حوزه بدهیم که خود را همانند ما دارای ریشه در تاریخ این سرزمین بدانند اگر چنین بستری را فرآهم آوریم می توانیم ایران بزرگ را بار دیگر بسازیم ، اما این بار با زور سر نیزه نیست ! ما زمینه دوستی را پدید می آوریم دوستی ما همیشگی خواهد بود . پیدایش قاره کهن نهایت آرزوی دوستداران فرهنگ و تمدن ایران است . قاره ایی که بر اساس بستر فرهنگ ایران (شامل بیست کشور) ساخته می شود . ایران ما همانند یونان در اروپا ، ریشه این درخت تناور خواهد بود .

----


پرسش دانشجویان : اما هستند جوانانی که میهن پرستی را عین رفتار پان ایرانیستها می دانند ؟


❤  پاسخ ارد بزرگ : میهن پرستی آیه مهر و دوستی بین همه ماست میهن پرستی مانند مهر مادر است دوست داشتن سرزمینی که ما را پرورانده است این کجا و افتخار به شمشیر و منش جلادگونه و نژادی کجا ؟!
فردوسی را ببینید چه می گوید ، وقتی که از پیران و گودرز پیر ، سخن می گوید ، در همه موارد ستایش است و مهر ، ستایش پیران تورانی و گودرز ایرانی به یک میزان است ، ما نیازی به کشیدن نقشه بزرگتر برای ایران نداریم چون به نظر من ایران این توان را دارد که با کوله بار فرهنگ کارآمد خویش تا کرانه قاره آمریکا نیز پهنا یابد . جوانان امروز ایران آگاه هستند و بازیچه پان ها نخواهند شد .

----


پرسش دانشجویان : شما خطر دشمنان شرقی ایران را کمتر از غرب نمی داید چرا ؟


پاسخ ارد بزرگ : حوزه تمدنی چین (شرق قاره کهن) ، دوست ما نیست و نخواهد بود آنها با پیمان شانگهای و پافشاری بر واژه دروغین راه ابریشم همواره کوشش نموده اند بخشی از پیشینه حوزه فرهنگی ایران باستان را به یغما برند .

----


پرسش دانشجویان : در مورد همراهی مجموعه هایی که در کشورمان برای تعمیق واژه جاده ابریشم تلاش می کنند چه نظری دارید ؟


پاسخ ارد بزرگ : ایرانیان با این راه ، به چین پیشرفت ، دانش ، ادبیات و حتی فلسفه را آموزش دادند ، این راه یا باید بشود "راه ایران" و یا در بی طرفانه ترین گونه آن همان "راه فرهنگها" ، که پیشتر هم آن را گفته ام .
بر این باورم ، راهی که چین از ما ادبیات ، میترایزم و شعر را گرفته است راه ابریشم نمی شود ، راهی که در دو سوی آن تا دل چین سروده های فردوسی و حافظ بر لب مردم است هیچ گاه راه ابریشم نخواهد بود . پیشتر هم در نظریه قاره کهن در مورد همراهی با این واژه هشدار داده ام و امیدوارم از این پس شاهد خواهر خواندگی شهر های ایران بر اساس این نام و ساختن فیلمهای گوناگون برای گسترش آن نباشیم هر نامگذاری با سرنام "راه ابریشم" توهین به تاریخ و فرهنگ سترگ ایرانزمین است .

----


پرسش دانشجویان : شما از 20 کشور حوزه تمدنی ایران سخن می گویید چه مسیری را باید طی کنیم تا به اتحاد دست یابیم ؟


پاسخ ارد بزرگ : پافشاری بر پیشینه یگانه و دستاوردهای آن ، برای رسیدن به همگرایی هر چه بیشتر .
پیدایش قاره کهن می تواند زمینه ساز پیدایش پارلمان و پول مشترک مابین بیست کشور حوزه تمدنی ایران باشد . بدون همگرایی در حوزه تمدنی تاریخی ایران ، همچنان شاهد یاغی گری کشورهای غربی و شرقی خواهیم بود .

----


پرسش دانشجویان : تا به امروز دشمنان شما محدود به پان ترکها و پشتونهای تندروی افغانستان بود با سخنان امروز شما باید پان ایرانیستها را هم به آنها بیفزاییم !


پاسخ ارد بزرگ : ( ارد بزرگ ابتدا سکوت می کند و بعد می گوید پرسش دیگری بپرسید )

----


پرسش دانشجویان : مرکز قاره کهن کجاست ؟ آیا بیست کشور حوزه تمدنی ایران باستان به دنبال این مرکزیت نخواهند بود ؟


پاسخ ارد بزرگ : پیشنهاد من ، شهر توس است کنار آرامگاه بزرگ فرهنگ ایران زمین ، فردوسی خردمند مرکز قاره کهن گشایش یابد .

----


پرسش دانشجویان : وقتی صحبت از میهن و وطن می شود عده ایی از سلطنت طلبان آن سوی آب خودشان را صاحب حق می گیرند و خود را ادامه دهنده دودمان های تاریخی ایران و شاهنشاهی پهلوی می دانند آیا میهن دوستی با شاه و حالا شاهزاده گرایی یکی است ؟


پاسخ ارد بزرگ : خیر یکی نیست . میهن پرستی یک خواست پاک در دل ماست شاه و شاهزاده یک عنوان برای فرمانروایان بخش هایی از تاریخ ایران بوده است که از دیدگاه امروز ما این رسم ، توان رشد و پیشرفت همه جانبه ملی را در بر ندارد . در هر زمان کسانی با انتخاب بزرگان و ریش سفیدان و یا با زور سرنیزه بر کشورمان فرمان رانده اند . میهن ما مدیون هیچ آدمی نیست هر کسی تلاشی نموده برای میهن اش کرده است که این خود یک بایسته و وظیفه است این شاهزاده بازیها سبکسرانه است چرا که اگر این راه نادرست را درست بدانیم خیلی ها مدعی می شوند ، خود من هم یکی از فرزندان ملک شاه سلجوقی هستم شاهزاده ایی از یک امپراتوری بزرگ ... پس باید امروز ادعای حکومت بر دهها کشور را داشته باشم ؟ خیر ... شأن ما در این نیست که پدرانمان که بوده اند شأن ما در کاریست که کرده ایم و می کنیم . جانبازی و کوشش برای رشد میهن ، به ما ارزش می دهد نه ارث پدری ...)))



 
*********************


نویسنده: همایون عزتی
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 13:8

حرفهای حکیم منطقی و درسته




 
*********************



نویسنده: elahe
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 13:43

دوستان مقایسه ی جملات این دو بزرگوار باهم کاری بس احمقانه و عبس است چرا که دوره ی زمانی مربوط به زندگیشان باهم صد ها سال تفاوت دارد .سخنان ارد بزرگ در زمان خودش بهترین و معقول ترین سخنان ممکن برای مملکت آن روز بوده و سخنان دکتر شریعتی هم در زمان خود بی نظیر و معقول است چون شریعتی صدها سال پس از زمان های درخشان و اقتدار حکومت ایران زندگی می کرده که مردم بدبخت دل خودشان را به گذشته ای که اکنون برای آن ها سودی نداشته خوش کرده بودند و هیچ چیز جز گذشته ی خویش برای افتخار نداشتند و باید کسی آن ها را از خواب گذشته ی پر افتخار متوجه وضعیت افتضاح کنونی ایران میکرد.

الهه گرامی زندگی نامه حکیم ارد بزرگ را در لینک زیر ببینید :
http://ahmt.blogfa.com/post-7.aspx


 
*********************




نویسنده: امین
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 13:46

بسیار عالی بود،من از همینجا کمال سپاسگذاری رو از خانم شاکردوست برای این متن پر مغزشون می کنم که فکر می کنم با این متن همه دوستانی که آشنایی کاملی با حکیم ارد بزرگ نداشتند از جمله خود من افق جدیدی از ایشون پیش رویمان قرار می گیرد.
اگر به عمق حرفهای ارد بزرگ نیک نظر شویم خواهیم فهمید که نه تنها با نژاد پرستی بیگانه بودن بلکه مبارز این راه نیز می باشند.مثال بارز آن:
(من هم یکی از فرزندان ملک شاه سلجوقی هستم شاهزاده ایی از یک امپراتوری بزرگ ... پس باید امروز ادعای حکومت بر دهها کشور را داشته باشم ؟ خیر ... شأن ما در این نیست که پدرانمان که بوده اند شأن ما در کاریست که کرده ایم و می کنیم . جانبازی و کوشش برای رشد میهن ، به ما ارزش می دهد نه ارث پدری ).
از دید من ارد بزرگ تاکید به نزدیک کردن ملتها و مردمان آن و ایجاد دوستی از طریق یک فرهنگ غنی مشترک می کند.
دوستان عزیز آقای منافی و خانم میناچی بدانیم همه این شخصیتهایی که ازشون یاد می کنیم و مورد بحث ما هستند،طرفداران و وفادارانی دارند و قابل احترام و هیچ کس با دیگری قابل قیاس نیست چون هر انسانی نظری دارد و قابل احترام و هم دکتر شریعتی فقید و هم ارد بزرگ مطمئنا هدفشان اتحاد و دوستی بوده نه دشمنی.و اگر قرار باشد نظرهای دهیم که جهت خالی کردم ناراحتیهای درونیمان باشد و از روی غرضهای شخصی دیگر نه پذیرشی دارد و نه تاثیری،به غیر از کینه و دشمنی که این خود از آرمانهای آن دو بزرگوار نیست.
دوستان گرامی شکی در این نیست که کوروش کبیر انسان برجسته و دادگستر و بزرگی بوده اما این دلیل نمیشه به قول یکی از دوستان ما اون رو چماق کنیم و در سر هم بزنیم!مگر ما همه از نوادگانش نیستیم؟!پس همه داریم آب دهنمون رو سر بالا میندازیم.
عزیزان این رو بپذیریم که ایران مدیون کوروش نیست!
او یک سرباز بود به مانند همه کسانی که برای وطن پاکمان جان باختند،از دوران خودش گرفته تا همین دیروز که چه شهیدانی دادیم تا عزتمان حفظ شود.بهتر نیست که یک کوچولو،خیلی کم بجای این توهینها و سرکوفت زدنها سعی کنیم مثل آنها باشیم؟

به زیر سوال بردن و توهین به تاریخمان و هویتمان به صلاح هیچ کداممان نیست وبه به غیر از پوچی میوه ای ندارد.
اینکه با خواندن چند جمله از دکتر شریعتی بخواهیم این چنین به جنگ او برویم و به آن بزرگوار حمله کنیم عادلانه نیست!!!ما هرگز نوشته هایش در کتابهایی همچون نیایش،کویر و بازگشت به خویشتن را فراموش نکرده ایم و باز هم به قول یکی از دوستان تا منبع اصلی این نظرات رجوع نشود و بطور کامل مورد تفحص قرار نگیرد نمی توان اینگونه در مورد ایشان برداشت کرد.در کل ایشان به ریشه و تمدن و ابا اجدادمان نتاخته است،ایشان در گذشته ماندن و به سمت جلو پیش نرفتن را هدف نیزه و قلم خود قرار داده.
و این را هم بدانیم(لطفا توجه کنید) که ما اینجا آمده ایم تا بیشتر به دانش و دانسته های خود اندوخته کنیم ما نیامده ایم تا نظرات هم را عوض کنیم و مقابل هم جبهه بگیریم،ما همه در یک جبهه می جنگیم و آن هم برای عزت،آبرو،شرف و سربلندی ایران است.
در پایان باز هم از سمیرا خانم بلوکی واسه این وبلاگ و مهمتر از همه واسه اینکه همه نظرات رو عادلانه و بی طرفانه منتشر می کنند کمال سپاس را دارم.
جاودان باد ایران و ایرانی.
ایران-اهواز-امین

 
*********************


نویسنده: رویا
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 14:49

من فکر می کنم خانم پروانه و آقای امین حجت رو به اتمام رسوندن و خیلی جامع و کامل جواب همه رو دادند.
ولی باز هم می گم حالم بهم می خوره از اعراب ,
پانترکها و همه کسانی که چشم دیدن ایران رو ندارند.
دورود بر کوروش.


 
*********************



نویسنده: غلوووووووووووووم
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 16:48

سلامممممممم بابا دعوا نکنین جفتشون ادمای خوبی بودن من که دو تاشونو دوس دارم حالا یکی یه نقطه ضعف داره اون دو تا داره این که دلیل بد بودن نیس همه رو خوب ببینین دکتر شریعتی خیلی خوبه ارد هم خوبه قضاوت در مورد مردم کار خداست نه بنده خدا


 
*********************


نویسنده: غلووووووم
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 16:51

رویا خانوم عرب و عجم فارس و ترک و غیره نداریم همه انسان و همه بنده و افریده خدا هستن تو هر قشری ادم خوب و بد پیدا میشه این دلیل بر نژاد و قومیت نیست ائمه ما عرب بودن پیامبر عرب بود پس نمیشه گفت عرب خوب نیست یا فارس خوب نیست عمل انسانها دلیل بر خوب و بد بودنشونه



 
*********************


نویسنده: میلاد مدیری
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 17:10

درود بر شما
بحث فوق العاده جالبی را دنبال می کنید در مورد این بحث خدمت استاد علامه موسی الرضا طایفی اردبیلی و استاد دانشمند سرکار خانم شهربانو سمامی وازعین و بنیانگذاران علوم نوین آموزه کاوی ، تعامل پژوهی ، فهم شناسی و مدیریت فرهنگ و نویسندگان 135 جلد کتاب در این زمینه رسیدم و یادداشتی را از این دو بزرگوار درخواست کردم که یادداشت مشترکی به این جانب ارایه دادند که تقدیمتان می کنم :


یادداشت جامعه شناختی بر قیاس های موجود بین اندیشمندان ایرانی دکتر علی شریعتی و حکیم ارد بزرگ که این روزها در سایت های گوناگون دیده می شود :

مقایسه ی علی شریعتی و ارد بزرگ مقایسه ای است که در اصطلاح منطقی به آن قیاس مع الفارق اطلاق می شود چرا که چند شاخصه ی مهم تاثیر گذار در مقایسه ی این دو بزرگوار و سنجش فهم موجود در گفتارشان ایجاد زمینه های معنا خوانه و معنا شناسانه ی یک دستی که قیاس هم وزن به وجود بیاورد را سد می کند و نیز زمینه ی مناسب تحلیل تفسیری (هرمونتیک) برای گفتار این دو به دلیل ناهمخوان بودن زمینه ی اندیشه ایشان وجود ندارد . در پی نوشت با ارایه این شاخصه های موثر بر تفاسیر موجود در سایت ها یا سایر منابع ، دلایل عدم وجود امکان قیاس هم وزن و ارزشمند را بر می شماریم  :
نخست : طیف زمانی و ظرف مکانی استقرار در ارایه ی چارچوب های حاکم بر عقلانیت و روش های حصول آن که  تمام سطوح معتبر موثر بر سطح و معیار زندگی را مشخص می سازد از جمله سطوح آرزو ، توفیق و مفهوم امید داشت و شاخصه های تاثیر گذار بر تعیینات تخصیصات منابع و امکانات از هر نوع آن که انواع عملیات اجراییات و اقدامات در انواع فعلیت ها و عاملیت های گوناگون در انواع محول و محقق را معین می سازد ، موثر است پس از این رو نمی توان دو فرد را در طیف زمانی استقرار متفاوت با هم قیاس کرد .

به طور کلی قیاس دو فرد ؛ آراء و اندیشه ها ، رفتار و عملکردهایشان در دو طیف زمانی متفاوت ، قیاس نا همخوانی به لحاظ معنا شناسی است چرا که علاوه بر مورد بیان شده در بالا به طور اساسی از جهات دیگر نیز در گستره ی زندگی و حتا زیست ؛ طیف زمانی و ظرف مکانی استقرار با تعیین فهم متعارف ، چارچوب مفروض عقلانیت ، شعور اجتماعی و روش های حصول عقلانیت تفاوت های عمده ای را در آموزه های فرهنگی به بار می آورد که در عمل به دلیل تفاوت شاخصه های سنجشی در بستر زمانی ؛ قیاس دو فرد را با هر اندیشه ایی دچار خبط و خطا می سازد . چنانکه علی شریعتی و ارد بزرگ نیز هر کدام در دو طیف زمانی استقرار زمانی متفاوت با خواست های ترجیحی ، اهداف و منافع عمومی متصور شده متفاوت در جامعه بوده اند و به بیانی دغدغه های فکری غالب آن ها در جامعه متفاوت بوده است به این دلیل مقایسه این دو اندیشمند بزرگوار از هم کار ناصواب و غیر علمی است و بیشتر بر پایه تفاسیر هرمنوتیک عام صورت  می پذیرد .

نکته ی قابل تامل دیگر در قیاس های موجود بین دکتر علی شریعتی و حکیم ارد بزرگ با هم این موضوع است که برای سنجش نظرگاه پذیرفته ی هر فرد و آنالیز آن شناخت از طیف فهم غالب بر هر فرد که در آرا و اندیشه هایش تجلی می یابد مهم و ضروری است و به طور اساسی نمی توان با بیان بخشی یا جمله ایی از گفتار هر فرد که معلوم نیست در چه شرایطی و تحت تاثیر چه شاخصه های مانا و یا آنی بیان شده در باره ی او داوری کرد .

به طور دقیق برای معنا شناسی و معنا خوانی شخصیت دو فرد و آثار آن ها شناخت جامع از آن دو فرد برای قیاس های احتمالی ضروری است و به طور کلی آگراندیسمان کردن بخشی از گفته های هر فرد در هر نوع تحلیل و یا تفسیر ؛ معنا خوانی درستی را به دست نخواهد داد . اینکه کدام یک از این دو اندیشه مندان بزرگ میهن پرستند با بیان چند جمله از آن ها کافی نیست و به طور کلی یک جمله یا چند جمله بیانگر حس یک فرد به مفهوم و یا موضوعی نیست هر چند مفاهیم نیز در طیف زمانی استقرار معانی متفاوتی از هم دارند و میهن پرستی دوره ی استقرار علی شریعتی تعریف و توصیف و تبیین متفاوتی را از میهن پرستی و معنای غالب آن در حال حاضر دارد . و شاخصه های بیان کننده ی میهن پرستی نیز در صورت ظاهری و معنایی متفاوت است .
ما هم دکتر علی شریعتی و هم ارد بزرگ را میهن پرست می دانیم و این در طیف کلی غالب بر اعمال این دو به لخاظ معنایی مشهود است . به نظر ما هم علی شریعتی و هم ارد بزرگ زاییده ی فرهنگ ایرانند و به طور قطعی گفتار شان در راستای فخر و سرفرازی ایرانیان است و اگر جمله ایی از علی شریعتی در طرد باستان گرایی ایرانی آورده می شود دلیل بر عدم وطن دوستی علی شریعتی نیست ، همچنان که ارد بزرگ گفتار خود را در طیف زمانی استقرار و بر اساس فهم متعارف  در راستای فهمی که از ضروریات جامعه داشته ؛ بیان کرده است و او را نمی توان باستان گرای افراطی دانست علی رغم اینکه او میهن پرستی با اراده است .

فارغ از این موضوعات بیان شده ؛ معنای متصور از مفاهیم و موضوعات در هر جامعه ایی در طیف زمانی استقرار و نسبت با مواجهه با سایر پدیده ها ، مسایل و امور و نیز تاثیرات آن بر تعیینات تخصیصات منابع و امکانات موجود و ممکن از هر نوع آن در جامعه مهم است و به طور اساسی بایست یاداور شد که وقتی علی شریعتی در مقابل باستان گرایی می ایستاد ، طرف مقابل او کسانی بودند که با داعیه ی باستان گرایی وضعیت رئال جامعه را درباره ی محرومیت ها می پوشاندند و ارد بزرگ هم به طور قطع وقتی از باستان گرایی با معنای میهن پرستانانه صحبت به میان می آورد با توجه به وضعیت جانعه و نیاز به پیشرفت با ایجاد تفاخر و تفرعن در جامعه که از فهم متبیّن فرهنگ بر می آید ، به میان می آورد و باید دانست که هر دوی این بزرگوار ضمن مداقه در این موضوع با بیانی سخن به میان می آورند که فهم جامعه توان آنالیز و بازخوانی آن را داشته باشد .

به طور اساسی هم علی شریعتی و هم ارد بزرگ به عنوان دو اندیشمند برجسته بدون دقت در میهن پرستی امکان تداوم نداشته اند و علی شریعتی و ارد بزرگ هر دو میهن پرستانی اند که از فرهنگ ؛ آموزه ها و تعاملات تعریف یافته از آن ؛ گفتار خود را وام می گیرند .

به غیر از این موضوعات دکتر علی شریعتی و حکیم ارد بزرگ علاوه بر تفاوت در طیف زمانی استقرار ، خواست های ترجیحی ، اهداف و منافع عمومی مترتّب بر جامعه و عقلانیت شکل دهنده ی آن و نیز فهم دریافتی افراد جامعه که جملاتشان در راستای فهم آن ها شکل گرفته از دو نحله ی فکری متفاوت با روش های اندیشه ایی دیگرگونند . علی شریعتی انتکتوال دینی با روش اصلاح طلبی اجتماعی در گستره ی ایجاد تغییر با اتکا به ادراک جامعه شناختی است و ارد بزرگ یک حکیم جهانی با روش اصلاح طلبی اجتماعی با ایجاد اندیشه ی نوین برآمده از فرهنگ با دیدگاهی متکی به فهم اجتماعی است . و از این جهت قیاس این دو عزیز بزرگوار کار ناروایی است هر چند جهد و تلاش هر دو در اصلاح امور اندیشه ایی میهن ستودنی و قابل تقدیر است .

سخن پایانی اینکه استاد بزرگ علی شریعتی مرد دوران انقلاب برای شناخته شدن نیاز به فهم دقیق مبتی بر آنالیز آموزه کاوانه ، فهم شناسانه و تعامل پژوهانه از دوره ی استقرارش و مداقه در کلیه آثار و نتایجش باید داوری منصفانه شود اما حکیم فرزانه ارد بزرگ به عنوان اندیشمندی متعالی زاییده ی فرهنگ ایرانی است و اندیشه اش تابع جریان های اندیشه ایی برخاسته از فرهنگ ایران و تحت تاثیر آموزه های مستتر در اجزا و عناصر فرهنگ و روح کلی فرهنگ و تعاریف تعاملاتی برآمده از فرهنگ ایران است او هویت فرهنگی ایرانی دارد . و به همین دلیل میهن پرستی او با توجه به وضعیت امروزینه ی جامعه ملموس تر و معناخوانانه تر می نمایاند .
 
 
*********************



نویسنده: نویسنده: طهماسبی
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 23:33

با صحبت های علامه طایفی و استاد سمامی کاملا موافقم به نظر من هم نمیشه این دو شخصیت اندیشمند کشورمون رو با هم مقایسه کرد .


 
*********************


نویسنده: آتوسا آهنی
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 20:23

آقای میلاد مدیری آخه برادر من این فیلما چیه؟!!!تو هم مثه همه دوستان نظرت رو راحت و بدون کلمات غلمبه سلمبه بیان می کردی!
این یک معادله ساده است هر کی که خاک و ملیتش رو دوست داره و بش احترام می ذاره،آدم ارزشمندیه و هر کس به زادگاه و هویت ملیش توهین می کنه انسان ضعیف و رانده شده ای که جایگاهی در دنیای امروز نداره!
نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه ی آن است.((سقراط))



 
*********************


نویسنده: شراره میناچی
سه شنبه 24 آبان1390 ساعت: 23:58

خوشحالم که می بینم بحث هر لحظه باز و بازتر میشه از رویا جون و آقا امین و پروانه جون و آقای مدیری متشکرم که مباحث رو جمع بندی کرده اند . امیدوارم این بحث رو خانم بلوکی زود نبندند باید این موضوع همچنان باشه تا کاربران بیشماری که به این مباحث علاقمندند به ما بپیوندند . با معادله آتوسا جان آهنی هم موافقم
به سعید منافی که میگه (نخیر دامن پاک دکتر علی شریعتی از منجلاب میهن پرستی و کوروش و داریوش پرستی بدوره - قبلا هم گفتم شما و همه هخامنشیان و ساسانیان و اشکانیان را باید ریخت به درون یه قبر و لاک و مهرش کرد)
هم میگم زور نزن برف با حرف شما سیاه نمیشه و همه چیز مشخصه خقیقت رو نمیشه وارونه جلوه داد
وب سایت




 
*********************


نویسنده: عماد - دبی - امارات متحده عربی
چهارشنبه 25 آبان1390 ساعت: 13:39

ارد بزرگ یا کورش کبیر و یا نمی دونم چی
چه ارزشی دارن ؟

بیایید دبی مهد تمدن امروز جهان
بیایید به پابوس ما

دبی شارجه ابوظبی




 
*********************



نویسنده: مهوش آسان
چهارشنبه 25 آبان1390 ساعت: 17:1

شخصیت حکیم ارد بزرگ دارای وجوه مختلفی است که بعضا در بسیاری از قضاوت ها این بخش ها کمتر یاد می شود همانند نقش بسزای ایشان در میان مردم کشورهای دیگر ... نوشته زیر را بخوانید :


انتقام از احمد شاه مسعود با حمله به حکیم ارد بزرگ

این روزها "حزب وطن" افغانستان دشمنی با جنبش شمال افغانستان ، تاجیک ها و بازماندگان احمد شاه مسعود و همچنین کشور ایران را به شدیدترین شکل ممکن به نمایش گذاشته است این نقشه ماهرانه در اتاق کدام سرویس امنیتی می تواند طرح شده باشد ؟ آنچه مسلم است ، این است که از این وضع کشورهای همانند هندوستان و ترکیه به شکلی ملموس سود می برند و در نگاهی بلند مدت تر می بینیم کشورهای انگلیس و آمریکا نیز از مواهب چنین اقداماتی سود می برند .
حزب وطن افغانستان در سایت رسمی خود (که از چندی پیش در پی حملات به حکیم ارد بزرگ و نظام ایران در کشورمان مسدود شد) مقاله ایی به قلم "ولید طرزی" منتشر نموده است با عنوان "ایران و مزدورانش" .

این مقاله پیروی نکاتی است که دکتر جلال بایانی از دیپلماتهای دستگاه دیپلماسی افغانستان در دولت های ببرک کارمل و محمد نجیب الله در مقاله ایی با عنوان "اردبزرگ یا شیطان بزرگ" وجود داشت .
متهم کردن حکیم ارد بزرگ (ابتدا با لقب دگروال[سرگرد] ارد بزرگ و حالا ژنرال امنیتی ایران) به تلاش در جهت تقسیم و تجزیه کشور افغانستان و الحاق آن به ایران است . حزب وطن برای تخریب چهره مردمی و دوستداشتنی حکیم ارد بزرگ نزد کشورهای ایران ، افغانستان ، تاجیکستان ، پاکستان ، ازبکستان و ترکمنستان برچسب هایی نظیر پان ایرانیست ، یهودی بودن ، فراماسونر ، مامور ارشد امنیتی و یا ریاست گروهی تروریست ایرانی در افغانستان یاد می کنند . با هم بخش هایی از آخرین مطالب اهانت آمیز این حزب به قلم ولید طرزی را مرور می کنیم پیشاپیش به خاطر نقطه چین هایی که در متن می بینید عذرخواهی می کنم .  

----

نویسنده: ولید طرزی                                                                                                 
« «{ ایـــــران و مزدورانش بدانند که : تاجهان است ، مه وخروشید، تجزیه افغانستان خیال ، محال وجنون}»»   
 
ـ تا حال در مورد اندیشه های شیطانی و افکار افراطی ناسیونالیستی ( پان ایرانیزم \) ارد بزرگ) مطالعات ، تبصره و کاوش فراوانی صورت گرفته است ، او ( ارد ) از  بزرگترین متفکرین حال حاضر رژیم ...ی ایران و اندیشه متعفن ( پان ایرانیزم ) بوده . صدها جمله از او بر ضد سایر تمدن های استوار ، اصلی ، کهن ، واقعی ،تاریخی کشور های کهن باســتانی در منطقه بخصوص افغانستان ، عراق ، ترکیه و آذربایجان در مطبوعات مضحک و مپتذل ایران به نشر رسیده است .

چیزی که انسان نیازمند آن در طول راه سفر عمر خویش است و در درون « خویش» خود همواره در این باور زندگی میکند که امید و آرزو را می توان رنگی از حقیقت داد در ضمیر این حکیم تقلبی و ساختگی استخبارات ایران بنام ( ارد ) و آن هم ( بزرگ ) دیده نه میشود، این سرلشکر ویا جنرال وزارت اطلاعات .ج .ا .ایران  بر اساس خواسته های زندگی شخصی خود گام برمی دارد و در راه سرنوشت هر انسان اگاه یک مانع و یک سد است ، او بر ضد   هرگونه فانوس و چراغی که رهنمایی انسانی باشد قرار دارد ( ارد ) اندیشه را در سیاهی های دنیای  خود میبیند   (  ارد ) دایمآ در زندگی دچار سستی  و عطالت شد آنرا با افراطگرایی درمان نموده است،   اگر با افکار پوسیده ، فاشیستی و ایده های تاریک( ارد)   بنشیند   به یقین از«معرفت انسانی »  یک به یک نفرت میکنید , جنبه علمی و کاربردی ثابت شده ای را در زندگی او وجود ندارد .
 دکتر .... (پژوهشگر و محقق افغانستان) می گوید :
( ارد ) سرطان کشور بنام پارس که  تاریخ اش ،   قدامت اش، فرهنگ ا ش  ، کورش کبیر اش ، تخت جمشید اش فریدون و ســـــــــفســـــطه فردوسی اش دروغ از آب به در آمد ، نه کورش بود و نه جنگ با ســــــکندری و از  فرهنگ[ والای پارسی )درمنطقه  خبر نبود اگر بود تاریخ ترک آذر و یهودیان قبل از اسلام   بود شناخته و معرفت یافته است. پارسی زبانان امروز ایران که اکثرأ در گذشته ترک زبان ، لر زبان ، براوی زبان و عرب بلوچ زبان بودنئ بیشتر از هر وقت بوجود شخصیت هایی چون( ارد ) ( قطب زاده ) ( خلخالی ) ( شرعیت مداری ) ( بنی صدر ) در ایران  نفرت دارند .
     افکار ( ارد )  بسیار  مریض ، پوسیده و خیالی  است و   روزی برسد خواسته های پوچ وی در مورد همگرایی ، اتحاد و حقوق تاریخی  به یاس و نا امیدی تبدیل گردد چون اساس علمی و فلسفی ندارد، و محکوم شدن او به مرحله ی اجرا در آید و آنروز روز سربلندی  و غرور هر فرد ایرانی و وطن دوست خواهد بود و بازگشت ایران به عظمت و شکوه دیرین و بازیابی جایگاه واقعی خویش در دنیا  دیگر خیال محال و هوس بیش نیست ، چون تاریخ محدود پارس با عظمت ، شکو شناخت و آشنایی ندارد.
   خلاصه زندگی نامه  حکیم اســــــــــــتخباراتی ایران بنام [ ارد ]   :
 - ارد  ، بزرگترین  طراح پان ایرانیزم  حاضر ایران و مسول پیش برد تمام پروژه های خصمانه ، ددمنشانه و شر ایران در قبال افغانستان ، در شهر مشهد بدنیا آمد .
   - اجداد پدری یـــــهود و اجداد مادری اش از  ایل قشقایی شیراز بوده اند .
   - از کودکی عاشق طراحی  دسیسه ، نفاق و شـــقاق در سطح خانواده ،  محله و بازار بوده و هم اکنون تا سطح منطقه انکشاف یافته است .  
 - شهرت  جاسوسی ، تخریب کارانه ، عظمت طلبانه او و اینکه یکی از کارگزاران کلیدی رژیم و دستگاه استخبارات ایران در کشورهای آسیای میانه و بخصوص تاجیکستان و افغانستان بیش از ایران  شهرت دارد .
  تحلیل گر افغان دوکتور جلال بایانی بسیار شفاف پرده از چهره این حکیم استخبارات ایران برداشته و نگاشته است :
پادشاه شیاطین در ایران کسی نیست جز ارد بزرگ . او مرجع فساد و اختلال در ایران و جهان است. آغشته به جنون تعصب نژادی موهوم و در عین حال از انسانیت بیزار است. نگاه او چنانکه در نظریه قاره کهن اش دیده می شود، آفت بار و پرتعفن است. بسیاری از شیاطین ایران، افغانستان رشد ظاهری خود را مدیون فتنه او میدانستند و میدانند. ارد بزرگ با سخنان و نظریات شیطانیش روح امید و زندگی را از قلب و روح جوانان و نسل امروز ایران و افغانستان پاک نموده در عوض تخم نفرت، کینه، نفاق، شقاق و فساد را کشت میکند  ارد بزرگ دوست رژیم  آخندی ایران دشمن جوانان است.
     
ارد  ، احمد شاه مسعود را ترغیب نموده بود تا افغانستان را دوباره به ایران ملحق نماید دلیل ادعای خود را نیز این جمله شهید احمدشاه مسعود می دانند که گفته بود : « من و ارد زاده یک سرزمین بزرگ هستیم .» کمونیستهای افغانستان می گویند : « نشریات بیشمار از طرف دستگاه ... ایران در وصف بزرگ نمایی و فیلسوف بودن ارد بزرگ این بنیان گذار تفتن و شقاق کشورهای دری زبان و تاجکی زبان افغانستان و تاجکستان چاپ و به مشتریان دائمی اندیشه های این شیطان بزرگ منحیث آئین نامه و دستور ارسال و پست میگردد، که صدها نسخه آن در پنچشیر، بدخشان، خواجه بهاوالدین ولایت تخار، اندراب ولایت بغلان و جوزجان و اکنون کابل، بامیان، هرات، فراه و نیمروز یافت و موجود است و برای نوکرانش قابل احترام و اجرأ است ، دوست نزدیک او با احمد شاه مسعود بود ؟!!! »

بی شک ارد بزرگ، برجسته ترین کارشناس و طراح تجزیه افغانستان در حال حاضر در دستگاه ... ایران است که هم ردیف و هم طبق با جنرال حمید گل پاکستانی بوده - تا کنون در دهها کتاب، وجیبه، دستور به اشکال گوناگون به طرح نظریات و افکار او مبنی بر الحاق خراسان افغانستان با خراسان اشغال شده ایران ، تجزیه قسمت های از افغانستان و الحاق آن با ایران و به افغانستان گسیل و ارسال گردیده است

در سراسر نوشته های فوق چهره اصلی حکیم  اســـــــــتخباراتی   حس افراطگرایی ناسیونالیتی او بر ملا و توجه ویژه به   شیاد بودن او می شود .

  در سایت .... می خوانیم :
« ارد  » از   جمله عناصر برجسته  افکار فاشـــــــــیســــتی ( پان ایرانیزم )  در حیات نو بنیاد معاصر ایران بوده دارای نظریه قاره کهن و نظریه کهکشان بزرگ اندیشه‌ خالی و پوچ او است. زادگاه وی شهر توس نو (مشهد ) می باشد ولی پدر وی از  یــهودان ایران بوده است. کتاب آرمان نامه حاوی جملات  و  طرح  فاشیستی اوست. او از دوستان نزدیک احمد شاه مسعود وزیر دفاع افغانستان بوده‌ است ارد در آسیای میانه و بخصوص در بین مقامات اگاه افغانستان  بنام مفتن ، شـــــیاد ، تروریست ، تخریبگر و ددمنش  شـــهرت بسیاری دارد.»

( "بنیاد جهانی ارد بزرگ")(!!!؟؟؟ ) غرض پوشش استخباراتی در دوم  اپریل  2010  توسط شخص ... بنیان نهاده شد این بنیاد دارای 7 نفر در هیئت رییسه خود می باشد که همه آنها از زبده ترین کارشناسان استخبارات و اندیشه ها و نظریات ارد  هستند تا افغانستان تجزیه و در منجلاب اختلافات مذهبی ، لسانی ، ملیتی و تباری بیشتر غرق نمایند.    
  - ارد  دو نظریه مشهور دارد به نام های قاره کهن و کهکشان بزرگ دارد.

- نظریه قاره کهن
حوزه( تمدنی ایران) را در قالب یک قاره جدید مطرح می‌کند قاره ایی از کشمیر و پامیر تا مدیترانه این قاره شامل بیست کشور می‌شود. تا کنون بحث‌های بسیاری برای تحقق این خواست انجام شده و همچنان ادامه دارد . ارد جایگاه ایران در قاره کهن را همانند یونان در اروپا می‌داند [ ؟؟؟[ یعنی یک مادر فرهنگی بزرگ که بخش اصلی گنجینه تاریخی و فرهنگی قاره را در خود دارد.
  نظریه او مبتنی بر سخن( فردوسی ) است که می‌گوید سلم و تور دو فرزند فریدون که یکی بر غرب و دیگری بر شرق جهان حکومت می‌نمودند برای تصاحب این سرزمین ایرج حاکم منطقه قاره کهن (نامیست که ارد  بر این قاره نهاده‌است) را می‌کشند. و او می‌گوید قاره کهن امروز توسط آسیا و اروپا بلعیده شده‌است. در نظریه قاره کهن ارد بزرگ قاره‌های آسیا و اروپا متجاوزین به حریم قاره کهن معرفی شده‌اند. قاره کهن از کوهستان پامیر و کشمیر آغاز و تا مدیترانه ادامه می‌یابند و 20 کشور در داخل آن قرار می‌گیرند . کشورهای قزاقستان ، ازبکستان ، تاجیکستان ، قرقیزستان ، ازبکستان ، ترکمنستان ، افغانستان ، شمال غربی و شرقی هندوستان ( سرزمین کشمیر ) ، پاکستان ،...  ،  ... ، ... ،  ...، ... ، عراق ، ترکیه ، سوریه ، لبنان ، قبرس ، جنوبی ترین بخش روسیه در میانه استراخان در شمال دریای خزر تا جنوب اکراین ، آذربایجان ، ارمنستان و گرجستان در قاره کهن جای می گیرند  که همه در گذشته [ مال ] ایران و جز ایران بوده و ضرورت است با ایران الحاق شوند.

 - نظریه کهکشان اندیشه
نظریه کهکشان بزرگ اندیشه دقیقا نقطه عکس نظریه دهکده کوچک جهانی مارشال مک لوهان کانادایی است او با دلایل مستدل ثابت می‌کند جهان رو به انفجار اندیشه‌های گوناگون است. ارد  پیش بینی نموده که تعداد وبلاگها و سایتها بزودی چندین برابر جمعیت کل جهان بشود و برای هر سئوالی دهها راه حل پیدا می‌شود که بعضا مغایر هم هستند و در راس ایران قرار میگیرد .

   شهرت( ارد ) از دو بعد قابل طرح است نخست به خاطر طراح تجزیه  هرات ، غور و ولایت نیمروز افغانستان و الحاق آن به ایران  ، و دیگر  طرحها و پندهای حکیمانه اش است  که باید افغانستان کشور غریب ، عقب مانده ، جنگ زده و تخریب شده باقی بماند       .  
 حوزه  اجتماعی اش در افغانستان ریشه  بزرگ دارد او در تمام عرصه های سیاسی ، نظامی ، استخباراتی ، اقتصادی ،  کلتوری و میدیای افغانستان از نفوذ بزرگ برخوردار است .  
 
----

پس از سقوط طالبان و روشن شدن نقش کشورهای عربستان سعودی و امارات متحده عربی در جنایات طالبان و نسل کشی مردم افغانستان توسط آنها ، در نهایت تنها کشور پاک و محبوب نزد مردم و مقامات افغانستان ایران شناخته شد مظهر این دوستی در علاقه مردم افغانستان بخصوص دری زبانان و تاجیک های افغانستان به احمد شاه مسعود و دوستش حکیم ارد بزرگ دیده می شود .
پشت صحنه حزب وطن پان ترک های افغانستان نیز دیده می شوند این حزب هواداران خویش را در بین قبایل ازبک یافته است . نفوذ معنوی حکیم ارد بزرگ در دل مردم افغانستان و بخصوص تاجیک های این کشور که عاشق او و احمد شاه مسعود هستند پشت این حزب را شدیدا می لرزاند . آنها با حمله به حکیم ارد بزرگ از احمدشاه مسعود انتقام می گیرند ، احمد شاه مسعودی که نجیب الله را از تخت قدرت به زیر کشید  . محمد نجیب الله قبل از ریاست دولت افغانستان ، 6 سال ریاست سازمان استخباراتی ببرک کارمل را بر عهده داشت که در طی آن بزرگترین فجایع بشری را مرتکب شد حزب وطن با تاختن به جنبش شمال افغانستان و حکیم ارد بزرگ فرار رو به جلو را آغاز نموده تا جنایاتش مخفی باقی بماند .



متن اهانت های "ولید طرزی" را در "سایت رسمی حزب وطن" و همچنین "سایت مصالحه ملی" ببینید :

http://www.hezbe-watan.com/dokumente/Iran%20wa%20tarhe%20Tajzeae%20afghanistan.htm
http://www.mosalehaimeli.org/index.php?option=com_content&view=article&id=730:2011-11-13-13-45-53&catid=45:2011-01-09-20-09-35&Itemid=66



 
*********************


نویسنده: وطن دوست
چهارشنبه 25 آبان1390 ساعت: 17:25

بفرما آقا غلوووووم!!اینم عربها که ازشون تعریف می کنید!
جملات عماد رو بخون تا بفهمی چرا به عربها از قدیم موجودات خائن و بد ذات می گفتن!
و هیچ وقت چشم دیدن استقلال و نام نیک ایران عزیزمون رو نداشتن.
من از همینجا از دوستانی که با نظرات منطقی و بدور از احساسشون ما رو با خیلی از مسائل تاریخی کشور عزیزمون آشنا می کنن،متشکرم.واقعا پیج مثر ثمری شده.
مخصوصا خانم میناچی،آقا امین،خانم پروانه و آقای ماجدی...



 
*********************


نویسنده: عماد - دبی - امارات متحده عربی
چهارشنبه 25 آبان1390 ساعت: 19:35

ول کنین اراجیف ارد بزرگ و فردوسی و کوروش رو

بیایید ** دبی ** مهد تمدن امروز جهان
بیایید به پابوس ما

دبی   شارجه    ابوظبی




 
*********************

نویسنده: علی صداقتی
پنجشنبه 26 آبان1390 ساعت: 0:3

متاسفم برای اون دوست عزیزی که در جواب اون خانم محترم میفرمایند برو شوهر کن!!
دوست عزیزی که این مطالب رو اینجا قرار دادی.از شما ممنونم.اما اینکه این سخنان گهر بار رو به گونه ای در مقابل هم قرار بدیم کار پسندیده ای نیست.اونقدر که دکتر شریعتی به ایران عشق ورزیده.کوروش به ایران نورزیده.


 
*********************



نویسنده: roya
پنجشنبه 26 آبان1390 ساعت: 11:10

آقای صداقتی تو اصلا از کوروش چی می دونی که اینجوری نظر می دی؟!!شریعتی و طرفتارانش طرفدارانش آدمهای متعصبی بودند که فقط در یک بعد مذهب حرکت می کردند آن هم برای مقاصد خودشان!!
شما اول برو یکم از تاریخ و جملات کوروش بخون بعد بیا تو این پیج نظر بده و ایراد بگیر!
تو اگه همون منشور معروف و مشهور بین المللی کوروش بزرگ رو بخونی می فهمی این انسان فقید و بزرگوار در 2500 پیش به چه کمال فکری و فرهنگی رسیده بود.
شریعتی ها دلهره همیشگیشان زنده شدن یاد نیاکان ما در دلها بود که به کوری چشم دشمنان و مذهبی های تند رو دنیای امروز ایران عزیز داره به این سمت پیش میره!
در ضمن شما که جنبه پذیرش خیلی از واقعیتها رو نداری و دوست داری همیشه مطالب مطابق میل خودت رو بخونی می تونی تو این وبلاگ نیای،پس اگر میای ایراد نگیر.هر انسانی به اندازه دید و سطح نگرشش، از زندگی آموزش می بینه و درس می گیره!امیدوارم با دید وسیع و باز من بعد وارد این پیجها بشید.
درود بر همه آریایی ها



 
*********************



نویسنده: رامین
پنجشنبه 26 آبان1390 ساعت: 9:27

چونکه ما تاریخمان بر باد رفت . هستی وفرهنگمان بر خاک رفت
به فکر آینده ایران باشیم ...



 
*********************




نویسنده: شراره میناچی
پنجشنبه 26 آبان1390 ساعت: 13:41

شریعتی در همین کتاب بازگشت به خویشتن همه عناصر تشکیل دهنده هویت همچون عشق به میهن و تاریخ و نیاکان رو به استهزا گرفته و آنها را جل الاغ معرفی می کند برای او کوروش کبیر ، مهرداد بزرگ اشکانی و شاپور ساسانی و انوشیروان و بزرگمهر و.... همه جل الاغی بیشتر نیست !!!!!!!
این آدم ملیگرایی را توطئه غرب بر علیه مردم می داند !
او به نام مذهب به جنگ میهن رفته بود و این با هیچ عقل سلیمی جور در نمی آید
تنها کسانی که اینکار را کردند طالبان افغانستان و پاکستان بودند که امروز مورد ریشخند جهانیان و از جمله ما ایرانیان هستند
کسانی که مجسمه های چند هزار ساله را با راکت و خمپاره مورد حمله قرار می دادند .
برای شریعتی هویت ایرانی مضحک بود او هویت ... را می شناخت مرز از دیدگاه او بین کشورهای اسلامی بی مفهوم بود همانند علامه اقبال لاهوری ...
اما نگاه حکیم ارد بزرگ اینطور نیست او به ایران عشق می ورزد و می گوید :
ایران بهشت ماست ، ایران تنها بهانه بودن است .
آزادی در اندیشه شریعتی ، آزادی روحی پس از پذیرش همه قوائد ... بود اما حکیم می گوید :
رود مهر در این سرزمین جاریست ... آزادی و آزادگی خواست همیشگی ایرانیان بوده است .
فکر می کنم اگر الان شریعتی زنده بود در کوه های جنوب افغانستان در کنار پشتون ها بدنبال ایجاد حاکمیت طالبانی بود .


 
*********************


نویسنده: همایون عزتی
پنجشنبه 26 آبان1390 ساعت: 14:48

آقای علی صداقتی فرمودید شریعتی به ایران عشق ورزیده !
از شما خواهش می کنم فقط یک جمله در وصف افتخار به ایرانی بودن از ایشان اینجا بنویسید البته با ذکر ماخذ !
افتخار شریعتی در چیز های دیگری بود که جای صحبتش الان و در شرایط حاضر نیست



 
*********************


نویسنده: ایرانی
پنجشنبه 26 آبان1390 ساعت: 15:9

آقای صداقتی که حتما هویت ایرانی ندارید،لطفا جواب آقای عزتی و خانم رویا رو بدید ودیگه چشم بسته نظر ندید!
خانم میناچی شما هم توپتون خیلی پرها...
متشکرم


 
*********************



نویسنده: فانوس
پنجشنبه 26 آبان1390 ساعت: 20:13

سلام
مولا علی بن ابی طالب فرمودند نبین کی میگه ببین چی میگه!
با صحبتهای علی آقای صداقتی موافقم
به قول ایت الله بهشتی دکتر علی شریعتی شخصیتی است که صد نسل دیگه میشناسنشون
دکتر یه مذهب پرست پوسیده فکر نیست
گذشته یعنی روزگاری که عبرت بگیریم و رشد کنیم نه باخیالش بپوسیم
قیاس کار ما شیعه ها نیست
مقایسه افراد خوب نیست
اما دکتر رو هم نمیشناسید
دکتر عاشقه اما عاشق خدا
بی تعصب
اونجور که خدا دوست داره
روحش شاد
یادش گرامی
و پر رهرو باد



 
*********************


نویسنده: kian
جمعه 27 آبان1390 ساعت: 1:28


سلام
خانم فانوس اگر شریعتی عاشق خداست،اون جوری که تو می گی پس باید به وطن و زادگاهش عشق بورزه و اون رو دوست داشته باشه.چون این دو لازمه هم هستن و خداوند انسانهای وفادار رو دوست داره و کسی که به وطن و اجداد و هویتش توهین کنه می دونی اسمش چیه؟
خ ا ئ ن
و این نقطه مقابل وفاداری هستش.مذهب و شریعت بدون حس میهن دوستی راه به جای نمی بره و محکوم به فناست و بی معناست و هرگز به دل کسی هم نخواهد نشست و همچین مذهبی که حس ملیت درونش نباشه و از این صفت تهی باشد بوی تعفن می ده و فقط برای رسیدن به امیال شخصی ازش استفاده می شه...
ما قبل از شریعتی ها داشتیم کسانی که هم عاشق خدا بودن هم وطن،بزرگانی چون کوروش کبیییییییر که در همه حال یزدان پاک را یاد کرده و مردم را به پرستیدن اون هدایت می کردند.
کوروش بزرگ:
(چه خود ساخته هایی که مرا سوخت ، و چه سوختن هایی که مرا ساخت

ای خدای من ، مرا فهمی عطا کن ، که از سوختنم

ساخته ای آباد از من بجا ماند . . .)
در ضمن همه مطلب رو خوندم ولی بعضی از مطالب فوق العاده بودن و واقعا استفاده کردم،مطالب دوستان عزیزی چون:
ماندانا آذری،مهدی دلخون،خانم شراره و رویا
پیروز باشید.




 
*********************



نویسنده: پارسا
جمعه 27 آبان1390 ساعت: 1:44

امیدوارم کسایی که نظر می دهند
بدونند دارند در مورد نظرات اندیشمندان و سرمایه های عزیزمان صحبت میکنند.
من هم معتقدم آوردن بخشی از نظرات این دو اندیشمند در کنار هم درست نباشه.
حکیم ارد از جنبه تاریخی و میهنی نظر داده اند که البته عشق به میهن زیباست.
ولی فکر می کنم دکتر شریعتی از دیدگاه بالا تر و از دید یک انسان واقعی بدون تعصبات ذهنی و در گستره بزرگ بشری نظر داده اند.
با این دید دادگستری از جنبه انسانی آن زیباست و این زیبایی هر کجای دنیا و توسط هر شخص انسانی ستودنی است.
با این دید کورش دادگر برای همه دنیا ستودنی است و متعلق به جغرافیای بزرگ انسانیست نه محصور به قوم ایرانی.
بزرگ بنگریم و گسترده .....بزرگان ایرانی و بزرگان انسانی در جای جای دنیا عزیز و دوست داشتنی هستند.

حکیم ارد تو را و احساسات زیبایت را دوست دارم.

دکتر شریعتی ،استاد بزرگ تو را و اندیشه های ژرف تو را دوست دارم.

و تو دوست عزیز که نیک می اندیشی دوستت دارم

 
*********************



نویسنده: ویس قدیر از ولایت تخار
جمعه 27 آبان1390 ساعت: 7:1

چه سخت می باشد عدم حضور و قیادت حضرت حکیم ارد بزرگ یار راستین و ایرانی آمر صاحب احمد شاه مسعود در دیار ما که بخاطر توطئیه های گوناگون دشمنان ایران و افغانستان که همه در سنگر جهاد بوده اند و نام نیک یک مجاهد را صادقانه نگاه کرده اند ،ا ز افتخارات جاودانی ملت ماست که همه مردم ما در سراسر افغانستان
در دفاتر دولتی
موسسات
بازار
مارکیت
محله ی خود مثال های آنهار دارند، انشاالله کامیابی از آن یاران و دوستان بزرگان ما و ملتهای دری زبان است .




 
*********************


نویسنده: roya
جمعه 27 آبان1390 ساعت: 11:39

واقعا نظرات بعضی از دوستان آدم رو به حیرت میندازه که انگاری اصلا مطالب و نظرات رو درست نمی خونن!!!!
آقای پارسا شما چطور به شریعتی می گید انسان واقعی بی تعصب؟!!
بله اگه ایشون به وطن و اصالت و تاریخ ایران احترام بگذاره اون چیزی هست که شما می گید،اما اگر به جنگ با اونا برخواسته بوده و قلبا مشکل داشته با این موارد،به قول دوستمون کیان،یک خائن محسوب می شه!
که من بعید می دونم افراط در مذهب ،چشمان شریعتی رو به روی وقایع تاریخ و میهنش باز گذاشته باشه و بویی از عشق به وطن برده باشه!


 
*********************

نویسنده: مهوش آسان
جمعه 27 آبان1390 ساعت: 18:10

با نظرات آقایان کورش ، کیان ، امین ، غلامحسین ماجدی و میلاد مدیری و خانمها رویا ، شراره میناچی ، الهه سلامی و پروانه شاکردوست کاملا موافقم .
حس می کنم اغلب کسانی که از شریعتی دفاع می کنند یا نظرات و کتاب های شریعتی را نخوانده اند و یا سعی دارند به هر ترتیبی ایشان را آنطور معرفی کنند که خودشان دوست دارند !
شریعتی به صراحت میهن پرستی و نگاه به تاریخ پیش از اسلام را مضحکه می نمود چنانچه در همین کتاب بازگشت به خویشتن آن را مسخره می کند و به جل الاغ تشبیه می کند
کسانی که می گویند که شریعتی مدرن بوده و به گذشته کاری نداشته جواب بدهند مطالب شریعتی در مورد ابوذر چیست در مورد دیگر شخصیت های تاریخی چیست در مورد صفویه چیست
این یک سفسطه است اتفاقا شریعتی تمایل داشت به گذشته
ارد بزرگ همانطور که از بزرگی ایران یاد می کند در کنارش نظریه قاره کهن را می دهد که در مورد جهان آینده است نظریه کهکشان اندیشه او هم همینطور
نگاه او در نظریه جهان دیگر هم از صدها سال بعد است

دیگر حنای شریعتی رنگی برای نسل امروز ندارد
نسلی که بدنبال شریعتی دویدند و می دوند بالای 35 سال سن دارند که دیگر دوره تاثیر گذاری اجتماعیشان به پایان رسیده است .
نسل من بدنبال ارزش های ملی و انسانی است
بدنبال سازندگی و شادی برای سرزمینمان ایران
برای اقتصاد و تکنولوژی پیشرفته
و بدنبال اینترنت و سرعت تبادل نظرها
و دقیقا در همین جا به حکیم بزرگ می رسیم که می گوید :
اینترنت همانند دریاست ، کسی که آن را نمی شناسد همانند کسی ست که شنا را نمی داند .
و باز می گوید : آنگاه که ایران شکوه اساطیری خویش را باز یابد ، آرزوهای اُرُد به پایان می رسد .

حکیم ارد بزرگ و دوستدارانش همه به فکر آینده با شکوه سرزمین خویش هستند بدور از شعار زدگی و عوام فریبی






 
*********************



نویسنده: سعید
شنبه 28 آبان1390 ساعت: 16:2

دوستان عزیز نظرات جالبی دادن چ در مورد دکتر شریعتی چه در مورد ارد بزرگ..ولی بچه ها بهتر نیست به جای اینکه بخونیم بدونیم که در گذشته چی گذشته کی چه کاری کرده و کی میخواسته چه کاری کنه که نتونسته کی چی گفته به فکر فردایی که هنوز نیومده باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به فکر اینده مبهمی باشیم که داره برامون رقم میخوره و رقم میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تکلیف گذشته معلومه گذشتست همه میدونن چه اتفاقی افتاده چه حرفایی زده شده چه اتفاقاتی افتاده.....بهتر نیست مذهب و میهن پرستی رو با هم یکی کنیم؟ در کنار هم برای هم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وب سایت






 
*********************


نویسنده: زهرا پاشایی
شنبه 28 آبان1390 ساعت: 16:32

منظر و نگاه حکیم ارد بزرگ اخلاقی است و نگاه دکتر علی شریعتی سیاسی .
موفق باشید





 
*********************

نویسنده: نرون
شنبه 28 آبان1390 ساعت: 20:19

به نظر من هردو فردی وطن پرست وناسوینالیسم هستند پس قضاوت در مورد این افراد کاری بس دشوار وسخت است وباید کسانی نظر بدن که پا در جادهای اینان گذاردند مثل دکتر جراح مغز واعصاب که نمی تواند در مورد یک روانشناس حرف کارشناسی زد پس هرکه را که ایرانی پرست باشد باید پرستید زند باد ایران




 
*********************



نویسنده: آریا برزین
شنبه 28 آبان1390 ساعت: 20:17

درود بر تمام ایران پرستان. فقط از شما خواهش میکنم به بزرگ مردان تاریخ ایران بی احترامی نکنید. سپاسگذارم.



 
*********************



نویسنده: آریایی
یکشنبه 29 آبان1390 ساعت: 0:47

خانم میانچی ما وقتی می توانیم در مورد کورش قضاوت کنیم که اطلاعات کامل داشته باشیم ...



 
*********************


نویسنده: علی نیازی
یکشنبه 29 آبان1390 ساعت: 5:59

مواردی از سایت رسمی دکتر علی شریعتی که زیر نظر خانواده ایشان اداره می شود به عنوان رفرنس تقدیم می شود :

* در سلسله سخنرانی‌هایی با عنوان «بازگشت»، شریعتی بیان می‌کند که روشن‌فکران ایرانی باید ریشه‌های ملی خود را بازشناسند و متذکر می‌شود که این ریشه ها را نمی‌توان در اسطوره های آریایی یافت، چراکه اسطوره های آریایی باعث حرکت مردم نمی‌شوند، بلکه این ریشه ها را در مذهب تشیع که بر فرهنگ مردم نفوذ زیادی دارد می‌توان یافت .

ماخذ : http://drshariati.org/show.asp?ID=87&


شریعتی و پیروانش، ضمن رد «مارکسیسم‏» چین و شوروی را به خاطر روابط دوستانه‏ای که با رژیم شاه داشتند، نکوهش می‏کردند.ملی گرایی همراه با تظاهر به‏مسلمان بودن و نیز هواخواهی از رژیم سلطنتی و افتخارات دوران شاهنشاهی را مردود می‏دانستند.به ناسیونالیسمی که پایگاه مردمی نداشت و رژیم، با تکیه بر آن ادعای مشروعیت می‏کرد، پشت کرده بودند.جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی را نمونه مسخ شده این ناسیونالیسم می‏دانستند.

ماخذ : http://drshariati.org/show.asp?ID=21&





*********************


نویسنده: یسنا
یکشنبه 29 آبان1390 ساعت: 10:25

سلام به همه دوستان صاحب نظر
من با نظر اقای پارساکاملا موافق ام, هیچ دلیلی برای قیاس اندیشه های این دو شخصیت والا و برجسته وجود نداره.
از دوستان عزیزم خواهش میکنم به جای قضاوت, به دنبال این باشید که بزرگان این سرزمین رو با افتخار به جهانیان بشناسانیم
دوستان عزیز دوست تون دارم
ایران گلباران





*********************


نویسنده: سورنا
یکشنبه 29 آبان1390 ساعت: 23:44

ارد بزرگ نماد فرهنگ ایرانی و شریعتی نمادی از فرهنگ ... عربی میباشد.
و من یک ایرانیم...
چرا باید یک ایرانی(همچون دکتر شریعتی)تاریخ اعراب رو از حفظ داشته باشه و وقتی حرف از تاریخ سرزمین مادریمون میشه سکوت کنه؟؟؟؟ ای کاش هویت تاریخی و فرهنگی پر افتخاری نداشتیم تا حداقل اینقدر دلمون از بابت تاراج فرهنگی نمیسوخت
واسه کسانی که در ایران متولد شدند و زندگی میکنند ولی هویت بیگانه دارند هم فقط میتونم بگم متاسفم همین...
در آخر اینکه کاش گذشتگان برای ما الگو باشند نه اسطوره

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود






*********************


نویسنده: ثنی
دوشنبه 30 آبان1390 ساعت: 12:58

دوستان عزیز! جالبه که کشورهای دیگه به بزرگی افرادی مثل شریعتی و مصدق و .... پی بردن اونوقت نسل جوان ما اصرار داره که خلافشو ثابت کنه؟!!!!!تویی که راحت کارهای بزرگ اونا رو نادیده می گیری ، لطفا یه لحظه فکر کن ببین تا حالا خودت چه گلی به سر ایران زدی به عنوان یک ایرانی؟شریعتی نیازی به تصدیق کسی نداره و یه روزه به اینجانرسیده که با حرف من و تو ارزششو از دست بده!اونایی که باید قدر کلمه به کلمه حرفاشو بدونن ،میدونن! در ضمن وقتی نظراتمونو داریم میگیم نیازی نیست حتما به بقیه و فکرشون توهین کنیم. موفق باشید.




پیام مدیریت وبلاگ :

خانم ثنی و دیگر دوستان
خواهش می کنم نظرات خود را به شکل خصوصی ارسال نکنید
بگذارید همه نظرات شفاف و قابل مشاهده برای همگان باشد .

از همکاری همه شما متشکرم



*********************


نویسنده: کیان
دوشنبه 30 آبان1390 ساعت: 20:44

جالب اینکه همه دوستانی که در مورد شریعتی نظر مثبت می دن مشخص هویت ایرانی ندارن واین یک امر طبیعی،نمونه بارزش همین آقا یا خانم ثنی که کاملا مشخص عرب تشریف دارن! ایشون از طرفی می گن:(در ضمن وقتی نظراتمونو داریم میگیم نیازی نیست حتما به بقیه و فکرشون توهین کنیم) و از طرفی مگن:(یه لحظه فکر کن ببین تا حالا خودت چه گلی به سر ایران زدی به عنوان یک ایرانی؟)!!!
ایشون خودشون خیلی محترامانه توهین می کنند!
در ضمن آقای سورنا نکته خیلی خیلی مهمی رو اشاره کرده!
آخه بابا جان ما ایرانی هستیم،از تاریخ خودمون بدونیم تا از ریشمون دونسته باشیم،آخه آقای شریعتی تاریخ اعراب به چه کار تو میاد غیر از راهبرد در زمینه اهداف سیاسی خودت که در نهایت ناکام هم ماندی و رفتی!
درود و آرزوی شادمانی برای نسل آریایی



*********************

نویسنده: شراره میناچی
دوشنبه 30 آبان1390 ساعت: 22:21

ثنی گرامی بین مصدق و شریعتی اختلاف از زمین تا آسمان است
نمی دونم چه چیزی در این دو مشترک دیدید که این حرف رو می زنید
در ضمن مردم ایران آنقدر شعور و فهم دارند که بتوانند خودشان در مورد افراد ابراز نظر کنند و نیازی به تعریف و تمجید دیگر کشورها نیست .
در مورد هم حکیم ارد بزرگ و هم دکتر علی شریعتی خارجیها تعریف و تمجید کرده اند اینجا ما برداشت خودمان را گفته ایم بدون خط گیری از آن طرف آب !




*********************


نویسنده: همایون عزتی
دوشنبه 30 آبان1390 ساعت: 22:38

مصاحبه قدیمی از "حکیم ارد بزرگ" در مورد آزادی که شاید بعضی از دوستان ندیده باشند تقدیم می کنم :



* آزادی چیست ؟
ابزار پیراستن نارستی های آدمیان است .


* دشمنان آزادی چه کسانی اند ؟
خودکامگان
گروه هایی که بی هماورد ، دستگاه فرمانروایی را در اختیار می گیرند .


* آیا آزادی بستر هرج و مرج ، شورش و بی بند و باریست ؟
آزادی خود بزرگترین مانع هر نوع هرج و مرجی است .


* عده ایی می گویند آزادی غرب را به فساد رساند ؟
آنها پیشینه اروپا و باختر را نمی دانند
این بخش از جهان امروز پاکترین دوران خویش را تجربه می کند .


* بدترین تعریف از آزادی چیست ؟
همین موردی که شما گفتید ، برابر دانستن آزادی با بی بند و باری !


* چرا عده ایی این تعریف را از آزادی دارند ؟
چون بیم دارند داشته هایشان از دست برود
آنها می دانند وجود آزادی رسوایشان می کند
پس به بدترین شکل ممکن آن را هجو می کنند .


* آزادی فکر و بیان کی بدست می آید ؟
آن گاه که بتوان خودکامگان را با قوانین و هنجاری درست مهار کرد .


* چه کسانی بزرگترین مدافعان آزادیند ؟

از خود گذشتگان
آنانی که قدرت را بدون ترس به دیگری واگذار می کنند .


* آزادی دارای چه ویژه گی اساسی است ؟
ارزیابی و نقد ، بزرگترین ویژه گی آن است .
آنگاه که ارزیابی نباشد کاستی ها بر ملا نمی شود .
پلشتی روز افزون می گردد و نامردمان به نابکاری خود ادامه می دهند .


* آیا از دیدگاه شما آزادی تنها در اندیشه و بیان خلاصه می شود ؟
رسیدن به چنین هدفی خود موجب پیدایش آزادی در میدانهای دیگری همچون اقتصاد می گردد .


* آیا واژه آزادی برای ایرانیان وارداتی است ؟

ایرانیان خود نخستین منادیان آزادی بوده اند
آزادی همواره یکی از خواسته های مهم مردم ایران بوده است
مجلس ریش سفیدان در تمامی سلسله های باستانی ما وجود داشته است .
در دوره اشکانیان بارها این مجلس پادشاه ایران را تغییر داد .
حال آنکه اروپا در دست فرمانده هان نظامی بود .
آزادی در ایران نه تنها وارداتی نیست بله زایشگاه و رویشگاه آن نیز هست .


* چرا خودکامگان نمی توانند خواست رسیدن به آزادی را ، از اذهان مردم پاک کنند ؟
چون آزادی آمیخته است با سرشت آدمی .
آدمها می خواهند در سرنوشت خود و فرزندانشان سهیم باشند .
نداشتن آزادی موجب بغض و کینه همگانی می گردد .


* چرا عده ایی آزادی خواهی را نتیجه و برآیند میل حیوانی انسان می دانند ؟
آزادیخواهی برآیند پاک ترین منش آدمیست .
نتیجه خرد است .
خواستی است آسمانی .
تنها کسانی در راه آزادی گام بر می دارند که از خواسته های شخصی خویش گذشته اند .




*********************


نویسنده: مهدی
سه شنبه 1 آذر1390 ساعت: 17:51

شراره میناچی و رویا و دیگر دوستانشون
ازتون متنفرم
خیللللللللللللللللللللللللللللی
دکتر شریعتی اگر بود ما الان از فرانسه هم جلوتر بودیم



*********************

نویسنده: مهوش آسان
چهارشنبه 2 آذر1390 ساعت: 12:2

آقا مهدی (پیام بالا)
با توجه به افکار افراطی شریعتی که صدای مذهبیونی نظیر مرتضی مطهری رو هم در آورده بود هیچ بعید نبود که در صورت زنده بودن شریعتی کشورمون می شد افغانستان دوم و شاید هم بدتر از افغانستان
وب سایت




*********************



نویسنده: حامد بی آبی
چهارشنبه 2 آذر1390 ساعت: 18:7

اه اگر ازادی سرودی میخواند کوچک حتی کوچک تر از گلوگاه یک پرنده . . .
فرهنگ مجموعه ای از رفتارها و اعتقادات است. فرهنگ ایران عزیز هم از خرده فرهنگ های مختلف تشکیل شده اما مشکلی که وجود دارد این است که همواره فرهنگ اسلامی وفرهنگ ایران باستان رو مقابل هم قرار میدیم وقتی اینجوری میشه مذهبییون میخوان فرهنگ ایران باستان رو بکوبن تا به خیال خودشون از فرهنگ اسلامی دفاع بکنن و ملی گرایان میخوان فرهنگ اسلامی رو بکوبن تا از فرهنگ ایران باستان دفاع بکنن اما هردو گروه دارن تیشه به ریشه فرهنگ ایران میزنن هم فرهنگ اسلامی جزو فرهنگ ماست وهم فرهنگ باستان وهم هزاران خرده فرهنگ دیگه فرهنگ اسلامی وباستان و . . . همه جزء فرهنگ ایرانه شریعتی درست میگه اگه بخواهیم صرفا به باستان برگردیم به فاشیست میانجامه شاملو هم درست میگه وقتی ای همه واسه زبان فارسی مردانه جنگید وقتی شریعتی به اون زیبایی از عید باستان صحبت میکنه چطور ممکنه مخالف باستان باشه باید بیشتر فکر کرد. برای حفظ یک کل باید جزء های اون کل را حفظ کرد.



*********************


نویسنده: پسر تنها
چهارشنبه 2 آذر1390 ساعت: 18:36

راه من راه دکتر شریعتی




*********************

نویسنده: پروانه
پنجشنبه 3 آذر1390 ساعت: 12:11

آقای (پسر تنها) از حرفی که زدید خندتون نگرفت !
احتمالا شما جوون 30 سال پیش هستین
چون همه ما می دونیم راه نسل امروز راه حکیم ارد بزرگ است
راه حرمت نهادن به ارزشهای ملی و آزادی
راه حرمت نهادن به تاریخ ایرانزمین
راه حفظ داشته های ملی و میهنی
راه حفظ فرهنگ ایرانی در مقابل تهاجم فرهنگ های دیگر
دیگر جایی برای افکار امثال شریعتی نیست که تاریخ کهن ایرانزمین رو جل الاغ می دونست
هخامنشیان ، کورش و داریوش و خشایارشا جل الاغ است ؟ اگر هست پس فرق شما با آمریکاییهایی که فیلم 300 رو ساختند در چیه ؟
اشکانیان و مهرداد بزرگ ارشک و مجلس مهستان که اولین مجلس قانونگذاری کارآمد دنیا بود جل الاغ است ؟
ساسانیان و شاپور و انوشیروان و بزرگمهر حکیم و ... جل الاغ است ؟

نه آنها جل الاغ نیستند فرهنگ باستانی ما جل الاغ نیست
آقای شریعتی اشتباه کرد که همه چیزش را قربانی نمود حتی تاریخ کشورش را ...
در عین حالی که شجاعت در استبداد ستیزی او ستودنی است .





*********************


از همه کسانی که مرا در تهیه این مجموعه یاری نمودند متشکرم 

سمیرا بلوکی

آبان و آذر 1390


پایان