سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

جواهرات سخن . جملات زیبا ، سخنان زیبا ، سخن بزرگان , مطالب خواندنی, جملات آموزنده ، . حکما ,زیباترین سخنان بزرگان سخن و پند کوتاه بزرگان
سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی ها است. حکیم ارد بزرگ

جواهرات سخن . جملات زیبا ، سخنان زیبا ، سخن بزرگان , مطالب خواندنی, جملات آموزنده ، . حکما ,زیباترین سخنان بزرگان سخن و پند کوتاه بزرگان

میوه‌ای با طعم هلو و آناناس

‌ا‌نبه از میوه‌های بسیار معطر و خوشبویی است که طعم رسیده و تازه آن شبیه مخلوطی از طعم‌های هلو و آناناس بوده و بسیار آبدار است. ممکن است رنگ زرد آن به اندازه میوه‌های دیگر زیاد توجه ما را به خود جلب نکند ولی خواص شفابخش آن می‌تواند ضامن سلامت انسان باشد.

این میوه در ابتدا گس و بعد ترش مزه شده و بر اثر زیاد ماندن روی درخت تدریجا شیرین می‌شود. بیشترین مصرف انبه در تهیه ترشی است که ترشی آن اشتهاآور بوده و باید به همراه غذا سرو شود. انبه نه‌تنها میوه خوشمزه‌ای است بلکه غنی از ویتامین های A و C و حاوی املاح معدنی پتاسیم و از همه مهم‌تر فسفر و آهن است.

همچنین این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان و فیبر بوده ولی در عوض سدیم آن کم است ضمن آن که فاقد کلسترول و چربی اشباع است. نصف یک عدد انبه متوسط معادل یک واحد میوه است و 70 کالری انرژی دارد.

خواص دارویی انبه

انبه رسیده طبیعت گرم و انبه نارس طبیعت سرد دارد. انبه جزو میوه‌هایی است که سرشار از کارتنوئیدهاست که در خون به میزان قابل ملاحظه‌ای احتمال بروز سرطان رحم را کاهش می‌دهد و دریافت منظم این میوه از پیشرفت مجدد این بیماری جلوگیری می‌کند.

این میوه مسکن عطش بوده و حرارت بدن را کاهش می‌دهد و تب را پایین می‌آورد و به واسطه ویتامینA برای تقویت بینایی، پوست، غشاهای مخاطی و بافت‌های نرم بدن بسیار موثر است.

از میوه و پوست انبه ترشی و مربا تهیه می‌کنند که بسیار قابض و برای تقویت معده سودمند است و ترش آن به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک می‌کند.

میوه انبه در معالجه اسهال بسیار مفید است همچنین خوشبوکننده دهان، بازکننده رنگ چهره و مقوی جسم و روح است.

انبه دارای مقدار زیادی اسید گالیک است بنابراین دستگاه گوارش را ضدعفونی و تمیز می‌کند و در ضمن ادرارآور بوده و سموم بدن را دفع می‌کند.

خوردن انبه سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می‌برد و تمیزکننده خون و تجدیدکننده جوانی و نشاط و قوه باه است.

مغز هسته انبه ضدانگل و اسهال و استفراغ بوده و برای تسکین آسم مفید است.

توجه: انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و مصرف ترش آن خصوصا با معده خالی ایجاد ناراحتی می‌کند. بنابراین بهتر است آن را بعد از غذا و ترشی آن را همراه با غذا میل کنید. هضم انبه برای بعضی از افراد سخت است و ممکن است ایجاد خارش و دمل نماید. در ضمن بهتر است پوست انبه را قبل از خوردن جدا کنید زیرا بعضی افراد نسبت به آن حساسیت دارند.

عادت‌های غلط نشستن مهم‌ترین عامل پوکی استخوان درکودکان است

‌به گفته یک روماتولوژیست، نشستن بر زمین و برخی عادت‌های ناشی از فرهنگ خاص ایرانیان، شیوع پوکی استخوان را افزایش داده است که پیشگیری از این بیماری باید از دوران کودکی آغاز شود.

دکتر مژگان ذبیحی یگانه در گفتگو با ایسنا گفت: بیماری آستئوآرتریت (پوکی استخوان) به خصوص در زنان بالای 50‌سال بسیار شایع است.

مهم‌ترین دوران برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان دوران کودکی است که از ابتلا در بزرگسالی جلوگیری می‌کند.

وی افزود: عوامل ژنتیک، محیطی و هورمونی در ابتلا به پوکی استخوان موثر است. راه‌های پیشگیری از پوکی استخوان باید از زمان کودکی مدنظر باشد، همچنین با انجام ورزش، تحرک جسمانی و تغذیه مناسب و در صورت بروز اختلالات هورمونی، جایگزینی و رفع این اختلال در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان موثر است.

این روماتولوژیست ادامه داد: آرتروز زانو نیز به طور شایع در کلینیک‌های روماتولوژی مشاهده می‌شود، ولی درمان موثری برای این بیماری وجود ندارد.

موثرترین راه برای پیشگیری از ابتلا به آن کاهش وزن، استفاده کمتر از پله و همچنین استفاده نکردن از سرویس‌های بهداشتی شرقی است.