یک
دندانپزشک کودکان با اشاره به مضرات ناشی از مصرف زیاد پاستیل در کودکان
گفت: چسبندگی ژلاتین به دندانهای کودکان و کوتاهی آنان در رعایت بهداشت
دهان به تخریب دندانها منجر میشود.
دکتر زیبا سجادی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا
واحد علوم پزشکی ایران گفت: در سالهای اخیر برخی از کارخانههای تولید
پاستیل، ویتامین C را به محصولات خود افزودهاند و با تاکید بر ارزش
سلامتی این گونه پاستیلها جایگاه خوبی در بازار پیدا کردهاند.
وی تاکید کرد: باید به
خاطر داشته باشیم که ژلاتین به آسانی در بدن جذب می شود و حتی به گوارش
سایر مواد غذایی از طریق تولید امولسیون کمک میکند؛ علاوه بر آن به عنوان
مکمل غذایی در رژیم های مخصوص استفاده میشود. به طور معمول ژلاتین حاوی
80 درصد پروتئین، 13 درصد رطوبت و دو درصد مواد غذایی است.
سجادی خاطرنشان کرد: با
توجه به این موارد، والدین باید در نظر داشته باشند اگر کودکانشان از
پاستیل به میزان زیادی استفاده میکنند از سلامت دندان آنها غافل نمانند.